We are equestrians

Inlägget publicerat: 20/03/16 13:51 - Allmänt, Filmer - 2 kommentarer

Respekt för vår sport

Inlägget publicerat: 15/12/14 16:34 - Allmänt, Filmer - 2 kommentarer

Det finns en anledning till att folk bojkottar ridsporten på grund av rädsla, och det finns också en anledning varför vi hästmänniskor är så envisa och hårda som vi faktiskt är. Dessa filmer visar att ge stor respekt för vår sport.

Oliva Nova Movie

Inlägget publicerat: 11/12/14 02:22 - Allmänt, Filmer - Inga kommentarer

Jag hittade ingen riktig supergrym video inför / från Oliva Nova, men här är åtminstone en som avspeglar lite av all härlighet där nere. Palmer, hästar, ryttare, groomer, sol, värme, tävling, ja allt dom man vill skall finnas helt enkelt. Jag trivdes fint i Oliva!

Stämning

Inlägget publicerat: 06/12/14 17:50 - Filmer - 1 kommentar

Det här är ändå helt sinnessjukt, vilken skillnad på stämning i Skandinavium under GHS-dagarna och på Friends under SIHS-dagarna. Filmen ni ser här under är filmad från det att vår alldeles egna kung Rolf kom in på banan och startade, tills han bokstavligen försvunnit ut igen. Den stämningen som var där och då finns inga ord för, det var så tyst att man kunde höra en nål falla trots en fullsatt arena. För att inte tala om när han fixade sistra hindret – då lyfter taket och gåshuden slits nästan från ens arm. Det är s i n n e s s j u k t.

När det till och med går att förmedla genom en film och dataskärm – ja då är det på riktigt.

steroid acne

Crossar & hästar

Inlägget publicerat: 04/12/14 13:30 - Filmer - Inga kommentarer

En av de allra bästa showerna i Stockholm var ju helt klart denna från Garde Republicaine som körde totalt loss med sina både hästar och crossar. För er som inte kunde vara på plats och se detta – titta! Detta är bara en liten del av alla helt otroliga saker de gjorde. Tänk hur vältajmade och matchade de måste hålla sig för att det inte ska uppstå några olyckor. Jag satt och höll på att dö av nervositet när de skulle sicksacka mellan varandra eller snuddade varandras armar när de red och körde bredvid varandra så tight. I slutet av filmen kommer ett av de omtalade hoppen med crossarna över hästarna. Hoppas att vi får se dessa även i Göteborg, för det var det mest spännande av allt haha! Impad!!!Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se