Kontraktet skrivet

Inlägget publicerat: 01/06/14 21:18 - Allmänt, Martijn - Inga kommentarer

Idag skrevs papper på och Martijn är nu såld. Ett stort grattis till familjen Björkman som idag blev ägare till en guldponny! Tacksamt att få lämna över honom till ett superhem. Ta hand om ER fina Martijn ♥

DSC_0088

 

Martijn

Inlägget publicerat: 31/12/11 13:14 - Martijn - 25 kommentarer

Martijn, en holländsk c-ponny import med okänd stam, f. 02.
Detta är en Briar i miniatyrformat – en liten gångartsponny med enormt mycket kapacitet!

Jag köpte Martijn 2008 som ett utbildningsprojekt. Han var då nyligen importerad från Holland och hann stå två månader i ett försäljningsstall innan han hamnade hos mig. Bakskygg, hanteringsskygg och rädd/svår var grunden till den här ponnyn som idag står här som en helt annan. Han har fått sin tid han har behövt och är idag en lugn ponny som har fått växa i sig själv.

Utöver en bra gång så kan han hoppa också! Martijn är som en studsboll och har fått lovande ord från hoppsidan också. Han hoppar gärna och högt, men tyvärr är jag lite för stor för att hoppa honom så för våran del blir mestadels bara dressyr. Några småhopp ibland!

Martijn är startad upp till och med Lagtävlansprogrammet för ponnyallsvenskan i dressyren. Redan på första tävlingen plockade han rosett, och har fått extremt goda kommentarer och lovord av alla domare och tränare som jag visat upp honom för.

Tyvärr känner jag att jag inte har riktigt haft tiden för honom under samma period som jag hade Mahjong och prioriterade honom. Samtidigt behövde Martijn (som jag nämnde tidigare) en lång period att växa i sig själv.

Meriter:
– Ingick i LjRK’s BC lag med 2 vinster i grundomgångarna
– Startat upp till LC hopp
– 2:a KM – 10
– Vinst tom. LA:1
– Startad reg. LA med placering

Detta är en guldponny som jag tror enormt starkt på. Vilja, känslighet och enorm kapacitet.

Idag står han klar och färdig för en ny liten ryttare. Jag hoppas hitta en härlig familj som kan förvalta den kapacitet som denna lilla ponny har. ”Skynda långsamt” är det enda och rätta knepet för att få en sån här ponny att bli bäst – vilket han är på väg att bli.Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se