Dags att dissa

Inlägget publicerat: 31/05/13 15:19 - Hiss/Diss - 2 kommentarer


– Amarillos nya extremt dåliga verkligen plåga ”sambo” någonting som folk snackar om skall bli årets sommarplåga. Ja, plåga lär den sannerligen att bli. Fram med mer Daddy Yankee, Don Omar, Ralvero och lite sånt stuk istället!

– Bloggare som tyvärr inte har insett hur tråkigt det är att se på enbart mobilbilder eller bilder som är tagna med en dålig kamera och en dålig fotograf. Snea bilder när hästen snubblar fram i trav, hänger i tyglarna och är halvsuddig. En blogg lyfter så mycket mer av fina och välskapta foton, glöm aldrig det. Jag är tacksam över att jag både har bra kameror, kan både ta seriösa bilder (jobbat och jobbar en del som fotograf för er som missat) och oseriösa bilder beroende på vart och hur jag vill att de skall användas, och dessutom ha så otroligt duktiga vänner och familj som kan fota!

– Distans. Det finns en charm bakom distans som gör längtan så mycket mer… spännande? Men det kan också ta så mycket på en beroende på dag, läge och situation. Jag ska inte syfta eller gå in på något speciellt, ni vet säkerligen själva hur olika saker kan vara på distans oavsett vad det är.

– Gröna kläder. Alltså seriöst, varför sätter folk på sig gröna kläder? En grön fleece från Kingsland? Eller gröna ridbyxor? Eller gröna vantar? Då syftar jag på mestadels mörkgrönt men även en del vanlig grönt också. Det är nog den fulaste färgen som finns, och lila. Mintgrönt är fint och okej, men grönt i allmänhet på kläder, nej nej nej.

– Att jag har en bra chans att kunna få ett jobb hos ett känt namn och med en person som jag har nära men är alldeles för osäker på om det skulle funka, kan bli som en karusell pga vissa personer. Tror inte heller jag vill vara fast groom, trivs bra som frilansande… om jag nu kommer att fortsätta grooma, ”tjejen som skulle sluta/ta ett break från hästar”… Men hur som helst så är dissen naturligtvis inte till att jag har chansen att testa, utan att det kommer i fel tillfälle och rör till rejält i mitt huvud.

Dags att hissa

Inlägget publicerat: 27/05/13 21:58 - Hiss/Diss - 3 kommentarer

– Sommarvädret som i alla fall finns här i Danmark och ryktesvägar har jag också hört att det nog har tagit i ganska fint hemma också med den strålande solen, skönt! Jag hatar regn, storm, blåst, vinter, kyla, you name it.

– Att jag har haft sånt otroligt hela 2013 hittills (peppar peppar ta i trä). Jag har utmanat mig själv och gjort saker som jag aldrig skulle kunna tänka mig innan att jag skulle våga, som att sticka iväg och grooma för allra första gången på en av de större och längre tävlingar du kan åka på!? Hoppning!? Från att vara ett typ, barn, dressyrryttare? Att efter det ha fått en fot in i cirkeln och bli rekommenderad, uppskattad och få nya erbjudanden gång på gång. Sick!

– En ljus framtid för Martijn om allt går som jag hoppas och önskar!

– 53 dagar kvar tills det smäller. Jag vinkar hejdå till Sverige för 2,5 månader. ALANYA ♥

– Att jag har världens bästa föräldrar som alltid ställer upp och framförallt gör det möjligt för mig att kunna ta mina jobbchanser och utvecklas som groom, genomföra min långa resa och boende i Alanya och så mycket mer.

Hiss & Diss

Inlägget publicerat: 31/01/13 14:42 - Hiss/Diss - 3 kommentarer

• Att jag ska få träffa Mingmang till helgen! Han är väldigt väldigt saknad.

• Trevliga, glada och goa människor runt om en och bloggläsare. Alla som på något sätt rör en personligen helt enkelt, och sprider det där extra som skapar ett leende på läpparna.

• Justin Bieber som väljer att göra ännu en spelning när han är i Sverige. Med tanke på hur många ledsna tjejer (och killar) som inte fick tag i de första biljetterna som släpptes så finns det nu ännu en chans att få se honom live.

• Att Esther tvingar mig att lära mig dricka Ayran… Det är en vidrig dryck som är från Turkiet, i stil med salt, fil och mjölkaktigt. En vardagsdryck för turkarna, men svårare för oss att lära sig dricka. Men det är bra att få i sig med tanke på värmen och hur mycket salt man förlorar i svett osv. Dessutom mättande… Lättast är det att trycka i sig på natten dock, haha.

• Värdelösa annonsbilder. Tycker folk på riktigt att det ser bra ut att marknadsföra en häst via en suddig bild tagit snett bakifrån på en häst? En kass bild från en mobiltelefon? Använd fina och ordentliga bilder, för guds skull!

• Minirosetter på tävlingar. Kan dock vara förståeligt på klubbtävlingar, men på te x regionala tävlingar borde det vara åtminstone en viss standard. Det är inte kul när man skrapat ihop sig en placering och får en rosett kortare än halva sidostycket på sin häst..

flawless raspberry ketone in stores

HISS & DISS

Inlägget publicerat: 05/04/12 15:53 - Hiss/Diss - Inga kommentarer

• Sommarsverige. Värme, sol och bikini!

• Bloggatmosfären. Känns som om det är väldigt lugnt på bloggfronten, intriger mellan olika bloggare har lagt sig, alla respekterar alla och hela klimatet är bara i en go stämning. Eller, har jag inte rätt? Hästbloggarna tänker jag givetvis på då.

• Scapas nya kollektion med schabrak, äntligen är de tillbaka fit for fight!

• Dammiga underlag. I halsen har jag sand, på sadeln har jag sand, under kläderna har jag sand. ÖVERALLT HAR JAG SAND OCH DAMM!? Vattna och ha ett bra underlag, ja tack?

• Skolarbeten med för korta veckodagar att hinna utföra dem. Vem tusan bestämde att det skulle vara 24 timmar på ett dygn dessutom?

• Arga/sura tåg/busskonduktörer. Finns inget man blir mer deprimerad av än fula snäsna konduktörer. Var glad att du har det jobb du har och keep smile förfan.Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se