Dubbla flätor

Inlägget publicerat: 21/11/16 21:09 - Allmänt, Dagens outfit - Inga kommentarer

Vilken skillnad det är på att ha helg när man jobbar och när man inte jobbar. Att ta tillvara på dagarna lär man ju sig utan tvekan. Hela helgen har spenderats med min härliga vän som jag för några år sedan för första gången träffade just i Alanya. Överraskande va. Vi hade en mysig sleep-over med film (såklart en svinbra turkisk sådan) och mycket snack. När man inte ses så ofta finns det ju allt för mycket att prata om. På söndagen tog vi en såndär siesta halva dagen hemma innan vi gav oss in till Göteborg och Norstad för att kika runt lite. Sandra visade sina skills och gjorde snabbt två flätor på varsin sida vilket jag gick och showade med resten av eftermiddagen. Jag vet inte om det var positivt eller negativt att en tjej frågade mig i ena butiken om jag jobbade där, och en annan om jag gjort mina flätor själv… 

Detta med tvä flätor, inbakade eller utbakade har blivit väldigt populärt de senaste månaderna. Vad är eran uppfattning av dessa, snyggt eller inte? Jag har sett så många människor som ser hur bra ut som helst i dessa dubbla flätor, men var väldigt säker på att jag efter en gångs testande inte kunde var en av dem. Nu har jag ändrat uppfattning och tycket att det är skitsnyggt, trots att åldern kanske går ner sisådär 10 år. Det är ju synd att det är så svårt att göra dem själv, utan att behöva steloperera armarna efteråt. Krampen kommer ju efter en halv minut, hehe.
arme

Stableoutfit

Inlägget publicerat: 02/11/16 14:42 - Dagens outfit - Inga kommentarer

image

Byxor – Starrider / Fleece – Kingsland

En av mina favoriter

Inlägget publicerat: 20/02/15 22:22 - Allmänt, Bilder, Dagens outfit, Modell, Ur garderoben - Inga kommentarer

En av mina favorit – outfits i stallet är rött och blått. Jag älskar blåa, framförallt mörkblåa ridbyxor och gärna toppa dem med en stark färg. Rosa, gult eller rött fungerar alldeles strålande. Här matchar jag med en enkel röd långärmad till ett par ridbyxor från Tyras företag, Star Rider.DSC_0045
DSC_0047
DSC_0049
Röd1

Outfit a la turkos

Inlägget publicerat: 16/02/15 15:13 - Bilder, Dagens outfit, Modell - 2 kommentarer

Här är min fina och framförallt sköna Kingslandströja som jag fick nyligen av min amerikanska ryttare som en present. Jättegulligt! Bilden gör den till den ljusblå färgen, men den är mer åt det grönturkosa hållet egentligen.

DSC_0035DSC_0029
T_1

Dagens outfit

Inlägget publicerat: 22/03/14 13:50 - Dagens outfit - Inga kommentarer

20140322-135009.jpg

how to buy modafinil online


Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se