Världens bästa häst

Inlägget publicerat: 22/11/13 14:11 - Tips - Inga kommentarer

Årets bästa julklapp till en hästtokig tjej eller kille kan ju vara den här boken, hela 44 sidor tjock med – Världens bästa häst! Vem har inte läst tidningarna ”Min häst” som liten eller i nuvarande stund och älskar alla fina illustrationer av hästar? Författarna till den här boken är med text Ann Hammarlund och illustration av Lena Furberg.

Efter att jag fått hem boken så känner jag en besvikelse över att jag inte har någon häst kvar längre överhuvudtaget. Det är så mycket roligt att fylla i boken, och framförallt är den hjälpsam att hålla koll på diverse saker. Te x vad som rör min hästs foder, hovslagare, normaltemperatur, ja allt sånt. En ”kom ihåg – bok” men så mycket finare och roligare!

Du behöver inte heller ha en egen häst, utan det kan gott vara foderhäst, ridskolehäst. Ja, din favorithäst helt enkelt! Jag delar med mig av lite bilder från boken, men allt för mycket vill jag ju såklart inte avslöja:


Det här tycker jag är skitkul – att kunna dokumentera vad hästen gjort som yngre, just kvalitéerna, bruksprov och så vidare!

Ja, boken sträcker sig från början till slut med roligt och bra innehåll att med lätthet kunna fylla i. Jag vet vad jag kommer att ge i julklapp till mina ponnytjejer i alla fall 😀 Den finns att läsa mer om och att köpa här!

Levitra With Dapoxetine

Visste ni att…

Inlägget publicerat: 05/06/13 21:03 - Allmänt, Tips - 3 kommentarer

… man får tävla med benlindor i dressyr här i Danmark? Det är alltså tillåtet att använda benlindor på banan. Extremt smart att då välja vita benlindor eftersom att hästens steg ser luftigare och allmänt bättre ut!

Världens bästa pälsglans

Inlägget publicerat: 24/05/13 12:35 - Tips - 7 kommentarer

Normalt sett så brukar jag använda Shine-någonting som är världens bästa pälsglans. Eller ja, det var. Jag har nu hittat min nya favorit som är helt sjukt bra. Rekomenderar denna varmt till er! Jag har faktiskt aldrig sett produkten tidigare och vet inte om den finns i Sverige. Oavsett så borde den ju gå att importera. Fett tips!

 

Minihögtalare

Inlägget publicerat: 01/04/13 13:33 - Musik, Tips - 6 kommentarer

Vart jag än går så har jag alltid med mig musik, det är något utav det bästa som finns. Tacka den som uppfann Spotify, hur klarade vi oss egentligen innan det fanns? Hur som helst så blir all musik dubbelt så bra (om inte tredubbla) med en bas med i spelet, håller ni inte med mig? Dessvärre kan man ju inte traska runt med en fet anläggning under armen eller trycka ner i handväskan/resväskan – här kommer mitt därför väldigt feta tips in! Jag har testat många mini-högtalare men tycker aldrig att någon är speciellt bra, vilket inte är så konstigt eftersom de är så små och man måste begränsa sig. MEN, så hittade jag den här superdunkande lilla minifräsen!

Den är minimal och lätthanterlig men ger ändå ett sjukt bra och högt ljud med viss baseffekt. I’m in love! Jag köpte min första (den rosa) förra året och den har flitigt hängt med i handväskan hit och dit, land och rike. Den överröstade bland annat större ljudanläggningar i stallarna på Sunshine, och hördes inte bara i vår stallgång kan jag säga… 😉

Igår passade jag på att köpa mig en till, jag måste ju ladda upp till sommaren! Det bästa av allt är att den laddas upp med hjälp av datorn, alltså jag kopplar i den som ett USB till datorn och så laddar den sig. Slipper alltså köpa sketna batterier som är svinjobbigt enligt mitt tycke. Den är dessutom billig – 199 kr. Det är inget aprilskämt (haha) och det är inte heller ett sponsrat inlägg (kanske kändes så i och med att jag lovordade väldigt mycket), men jag är så nöjd över produkten att jag helt enkelt vill ge bra reklam! Finns att köpa här.

 Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se