Veckans häst!

Inlägget publicerat: 11/06/12 08:21 - Veckans häst - 1 kommentar

Grattis till micaelaochpasse.blogg.se som får sin ponny ”Passe” som Veckans häst här på Gennes.se!

”Min ponny Passepartout ”Passe” förtjänar att bli veckans häst för utan honom hade jag inte stått här idag. Han är mitt solljus och har ett hjärta av guld. <3″

Veckans häst!

Inlägget publicerat: 25/04/12 13:15 - Veckans häst - 3 kommentarer

Grattis till ”tenneryttarna.blogg.se”som får sin favoponny till Veckans häst!

”Helt ärligt tror jag skulle ha brutit ihop nu , all press på oss som går i 8:an , betyg och allt sånt om det inte vore för denna underbara änglaponny.Även fast jag inte kan vara med honom en gång utan att han sparkar mig eller försöker naffsa och även fast han inte kommer travandes alldeles salig av lycka att se mig när jag ska hämta honom i hagen så är han MITT allt. Allt allt allt och utan honom skulle jag inte klara det. Chivas är en 128 cm hög fuxponny som är min favorit på våran ridskola ÖFRK på frösön där han har samverkat i många år. Han är världens bästa ponny och finns alltid där när jag behöver tröst och på hans rygg känner jag mig alltid trygg. De gånger han faktiskt gnäggar till mig när jag ska hämta honom från hagen, DET är äkta lycka! Därför tycker jag att Chivas är värd att vara Veckans häst på Gennes blogg!”

Veckans häst!

Inlägget publicerat: 22/04/12 10:01 - Veckans häst - Inga kommentarer

Grattis till emmaofilippa.blogg.se som får ”sin” häst till Veckans häst här på Gennes.se!

”Den här hästen är tyvärr inte min men iallafall så tycker jag att hon ska vinna för vi har en lång historia bakom oss. 
Jag började rida denna hästen för ca ett år sedan då hon bara var tre år och hyfsat inriden. Jag älskade henne redan ifrån första gången och jag blev verkligen kär i henne. Jag red henne mycket och jag blev bara mer och mer kär i henne , men så kom det en dag då hon verkligen inte ville. Vi kollade upp henne men inget var fel, så vi försökte rida men hon bara stegrade sig och bockade hela tiden. Det kunde vara vissa lektioner då jag åkte fem gånger. Men jag ville verkligen inte ge upp för jag kände på mig att det var något som var speciellt med den hästen . Det var flera som kom fram och sa att blir du inte rädd? Varför ger du inte upp hon kommer aldrig att bli något bra ? Men jo det är klart att jag lev rädd vissa gånger men jag ville inte ge upp. Det gick ca 2 månader och hon blev bara bättre och bättre för varje gång. Hon ville verkligen nu och hon var bäst. Och detta året ska vi börja åka ut på små clear rounder. Förra veckan eller något liknande så var vi ute på en och på framhoppningen så ville hon inte ens gå över en bom på marken. Men vi gick in på banan iallafall och då så vägrade hon hela tiden. Men sen på andra rundan så hoppade hon som en gud. Och folk på läktaren sa Är det där samma häst? Vad hände nu? och ja det var samma häst , hästen som alla hatade. Jag ÄLSKAR henne och skulle aldrig kunna slita mig ifrån det bandet vi har tillsammans nu. Så för att göra en lång historia kort så vill jag att hon ska vinna veckans häst för att hon är helt enkelt bäst och hon visade  mig verkligen hur mycket hon kan ge tillbaka av allt det som jag gav henne. (Brukar dock ej rida på detta bettet för att det är en sån ung häst och hon behöver verkligen inte det men hade det bara för att testa skillnaden)”
top free web hosting

Veckans häst!

Inlägget publicerat: 11/04/12 14:39 - Veckans häst - 5 kommentarer

Grattis till www.linneakamandaw.blogg.se som får sin häst till ”Veckans häst” här på Gennes.se!

”Taiga förtjänar att bli veckans häst för hon har lärt mig så himla mycket under våra år tillsammans och hon betyder otroligt mycket för mig ! <3”

Veckans häst!

Inlägget publicerat: 02/04/12 17:20 - Veckans häst - 3 kommentarer

Grattis till http://tennisryttarna.blogg.se som får sin ängel Wincenzo till veckans häst!

”Detta är Wincenzo 0002. Han finns sedan den 17:e Juni 2011 inte längre på denna jord. Jag ägde endast honom i 8 månader men hann under så pass kort tid upptäcka att denna hästen är en häst man aldrig glömmer. Han hade (har?) ett hjärta av guld och en personlighet som man aldrig glömmer, världens goaste häst helt enkelt. Det är så sorgligt att en olycka skulle hända hos just denna häst som hade sådan livsglädje och så mycket mer att ge, jag saknar honom så himla mycket, varje dag.”Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se