Fullt ös medvetslös

Inlägget publicerat: 31/03/12 23:14 - Gennes life - 3 kommentarer

En sjukt tråkig lördagkväll förändrades precis till en utgångskväll med min älskade vän Valentina. Göteborg är det som lockar ikväll, kanske ses vi i dimman?

Om inte annat, ha en super lördagskväll! 😉

Just nu i Göteborg, dagens snabbgjorda outfit osv:

20120331-230227.jpg

20120331-230327.jpg

Uppvärmningen

Inlägget publicerat: 31/03/12 19:02 - Bilder - 8 kommentarer

Framridningsbilder från början under värmningen i torsdags, dvs en rund och låg häst med bekvämt tempo som rullar på och mjukar upp sig!

audi r8 spyder

Jag släcker

Inlägget publicerat: 31/03/12 15:35 - Gennes life - 7 kommentarer

Ikväll vid 20.30-21.30 är det Sveriges tur att visa att vi bryr oss om vår värld, vår planet. Earth Hour har redan dragit igång i flera olika länder och är på ingång hit. Stora byggnader som Olympiastadion i Peking, Pearl Tower i Shanghai, Eiffeltornet, Lutande tornet i Pisa, Niagarafallen i Kanada, Kristusstatyn i Rio de Janeiro är bara ett fåtal som släcker.

Jag släcker, gör Du detsamma?

Läs mer om allt kring Earth Hour HÄR.

Cobhuvud?

Inlägget publicerat: 31/03/12 15:03 - Allmänt - 12 kommentarer

Kan ni tänka er att Mingis fick tävla i ett pannband storlek cob i torsdags..?

Jag har ju mitt fina blå/röd/silvriga swarowski som jag använde på Mahjongs alla tävlingar under 2010 på ett ungefär. Men nog har jag kvar det, och lät min för dagen hoppryttargroom välja pannband. (Mitt favorit, silvrigt med 2 rader, svart med 4 rader eller detta.) Och hon tvingar mig så gott som att sätta på det här, eftersom det matchar både min kavaj, schabrak och ridbyxor..

Tro tusan att M kunde ha det? Inte för att det satt så snyggt som det kan/ska göra, men det gick! Men nej, det betyder inte att jag kommer börja använda det igen, haha. Full ska det vara, inte ett litet cobpannband på min häst.

Funderar på att sälja detta om det finns intresse!

Uppvaknande

Inlägget publicerat: 31/03/12 11:03 - Gennes life - 8 kommentarer

Godmorgon på er bloggläsare!

Visst är det slående att vakna upp av solstrålarna som kilar in mellan persiennsträngarna?  Det hela blir ännu lite bättre när man väntat på den här dagen, dag 50. Vadå dag 50? Jo, idag är det exakt 50 dagar kvar tills ALANYAAA!

Och därmed är det verkligen dags i alla fall för min del att skynda mig med träning och vad jag stoppar i mig. Jag ligger efter ca 3 månader inför beach 2012, vad hände där? Nej, men nu SKA jag sköta mig fram tills Alanya, där får jag glassa hur jag vill. Men nu är det stränga regler som gäller. Allt från matintag, sötsaker och träning. Jag kommer aldrig iväg till gymmet då jag själv inte har körkort och mina få vänner som också har gymkort där orkar aldrig åka dit eller är ofta skadade/sjuka.. Så tråkigt!

Men, nu ska jag åter igen införa powerwalkar morgon och kvällar. Det är så himla skönt när man väl är igång! Man mår så mycket bättre, blir smartare, piggare och hanterar alla olika situationer på ett bättre sätt.

Nu drar jag på den här godingen och beger mig ut på en lång powerwalk innan frukost! PUSS

Morgontrött tjej påklädd och klar för dag 50’s igångsättning inför alanyabeach 2012 ♥Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se