Fina M

Inlägget publicerat: 31/05/12 23:31 - Bilder - 1 kommentar

Jag älskar bilder, och framförallt när man aldrig vet vad det är för bilder som dyker upp på kameran, mailen eller övriga sidor. Fick alldeles nyss se en bild som en nära vän tagit, åh vad härlig! Från en omgång av seriedressyrerna som vi red under de första månaderna i år, åh! Vilken utveckling vi har gjort sen bara januari/februari ändå, sjukt.

best-hosts.nouveau-te.com

Veckans häst!

Inlägget publicerat: 31/05/12 22:04 - Gennes life - 1 kommentar

Grattis till Fanny Lindqvist som jag tyckte förtjänade skulle få sin favorithäst Calle som ”Veckans häst” här på Gennes.se!
Texten är dock några veckor gammal nu, så jag antar att jag bör skriva till, Vila i frid. ♥

”Jag vill nominera min favorithäst Calle. En connemara född 98. För ungefär 1 vecka sedan fick jag reda på att han ska avlivas på grund av kotledsinflammation som inte går över. Han har vilat sedan i september och det blir bara inte bättre. Då har ridskolan (Stora höga ridklubb) tagit beslutet att ta bort honom så han slipper att ha ont. Då veterinären säger att han kanske inte ens kommer klara sig som promenadhäst. Och det är nästan taskigt mot honom att vara det. Han har så mycket energi i sig. Så mycket vilja. Han är verkligen världens snällaste häst, han skulle aldrig skada någon. Han gör allt man ber om. På varenda ritt har jag varit lycklig. Och nu känns det helt hopplöst att veta att man aldrig mer kommer få se honom, galoppera på ängen med honom, aldrig mer få gosa i boxen med honom. Det verkar som om tårar inte har något slut… ”

Haircut

Inlägget publicerat: 31/05/12 20:48 - Gennes life - 8 kommentarer

.. något som jag glömt att berätta var att jag helt otroligt nog klippte och färgade mitt hår (!!!) i Turkiet. Jag har inte klippt mig hos frisör sen säkert 1:an på gymnasiet om inte 8-9an i grundskolan? Det är det värsta jag vet.. att ha långt hår är en av mina högsta drömmar! Men allt gick så fort, vi åkte in ca 6 tjejer till en salong för att fixa naglar, och då tjatade en turk ihjäl mig att kom igen, vi klipper topparna och färgar, ser du inte vilken utväxt du har? (Och jo, jag hade i och för sig en himla utväxt och väldigt slitna toppar, men ändå!) Och eftersom priset var outstanding för både färgning, klippning och naglar så kunde jag inte låta bli.

Jag lät turkarna sätta saxarna och händerna i mitt hår och woila – en ny mörkare hårfärg (ganska lik min orginala) med lite rödnyans i vilket jag gillar. Lite mörkt nu kanske när jag är van vid mitt solblekta bruna/röda men helt ok, fräscht i alla fall. Det som gnager mig hela tiden nu bara är att det är så koooort! Jag hatar dock när folk fejkar med löshår, så jag undviker det. Hur snyggt det än är med löshår så har jag fått för mig att det är ett NO som bara används vid te x riktiga modellfotograferingar till div. saker.

Men i alla fall så hoppas jag att mitt hår växer nu. Jag vet hur segt det brukar gå och hur slitet det hinner bli på vägen, men man får väl bara försöka sköta det snällt och hoppas helt enkelt! Nu är det bara lite konstigt rakt, kort och för tjockt..

Bilderna är tagna för några timmar sedan då jag skall sälja en massa saker nämligen, osminkad och söt som ni ser.. 😉

Travbanebilder

Inlägget publicerat: 31/05/12 15:24 - Bilder - 5 kommentarer

Jag har kvar ett par ovisade bilder från travbanan då Mingis fick springa av sig lite, go for it!

Hemflytt

Inlägget publicerat: 31/05/12 14:25 - Allmänt - 3 kommentarer

Ligger skönt placerad på altanen i ca 19 grader o sol, underbart! Igår städade jag ju ur båda mina boxar SAMT flyttade ut från Höglanda!? Förstår ni? Efter tre års boende hemifrån så har jag nu flyttat hem igen.. Helt sjukt, saknar redan skolan och Höglanda något enormt. Och på tisdag smäller det – studenten!!!

Här är några sista bilder från mitt fina rum igår när jag städade ur det.. 🙁

20120531-142803.jpg

20120531-142818.jpg

20120531-142823.jpg

20120531-142831.jpg

20120531-142944.jpg

20120531-142956.jpgFlaggan är väl given, haha? Dock inte jag som satt upp den faktiskt, utan en kompis som jävlades.. 😉Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se