Work work

Inlägget publicerat: 30/06/12 17:44 - Gennes life - Inga kommentarer

20120630-174730.jpg

Tävlingarna igång

Inlägget publicerat: 30/06/12 10:16 - Allmänt - 6 kommentarer

Tävlingsdagen har dragit igång och jag är i full gång och fotar. Varit en gråmulen morgon men riktigt härlig! Många yngre hästar med i LB-klasserna som går nu på morgonen. Det har varit en häst än så länge som föll mig i smaken, en lite större luftigare häst med fin utstrålning trots sin ”brun som alla andra” färg. Berömde den och fick höra att den var lika gammal som Mingis. De skulle också till cupen som jag ska starta om några veckor, kul! Dock inte samma klasser då men ändå.

20120630-101722.jpg

Nu är snart pausen över, hörs såklart senare. Kraam!

Bokad fotograf i helgen

Inlägget publicerat: 29/06/12 23:48 - Gennes life - 7 kommentarer

Jag kommer under helgen att finnas på plats som fotograf på Färgelanda Ridklubb’s tävling! Det beskedet kom nu ikväll och därav har jag inte skyltat med det innan, men nu är det klart! Dock kommer jag troligen inte att sälja på plats för än på söndag, men info kommer att komma upp här under helgen. Jag kommer givetvis också att bjuda på lite härliga bilder här på bloggen! Från allra första början hade jag tänkt att starta på den här tävlingen själv, men eftersom att Mingmang fått vila så pass länge så var det ingen chans att hinna igång till denna tyvärr. Men nu får jag ju spana in mina konkurrenter och fånga dem på bild istället!

Ska bli riktigt roligt att få se lite ponnyekipage på söndag, länge sedan man var iväg och såg dessa små fyrbeningar krumelura runt. Det är så mycket minnen som dyker upp från sin egna ponnytid. Dessutom har jag kikat igenom startlistorna och checkat av ett par ponnyer som fanns med på den tiden då jag tävlade ponny. (Låter som om det var hur länge sedan som helst, men det var ju faktiskt nåt år sen jag klev av ponny ;)?)

Här är faktiskt en bild på mig & Mahjong när vi tävlade i Färgelanda för ett par år sedan! Gamla kavajen o allt..

Några av er bloggläsare som skall tävla till helgen eller kanske är funktionärer/bara åskådare? 😀

Förrgårs dags ridpass

Inlägget publicerat: 29/06/12 21:40 - Dagens ridpass - 4 kommentarer

… kan man kalla det så? När man skall förklara inte igår men dagen innan det’s ridpass? Haha, hur som helst så frågade jag min goa vän Sofia som jag nyligen lärt känna och som står i samma stall som mig, om hon skulle vilja prova Martijn och då göra mig sällskap ut i skogen. Det var ett bestämt ja på frågan, och vi red ut en härlig sväng på mina pollar!

Jag hjälpte Sofia med instruktioner så gott jag kunde samtidigt som jag höll koll på Ming, men det gick faktiskt riktigt bra! Jag blev så jäkla stolt över Martijn, han klarade av det utan problem att ha en ny ryttare på ryggen! Han har svårt att lita på folk, och det är så lätt att göra fel på honom och att han kommer in i en ond fas av det hela, och då är det kört och mycket jobb är bortkastat. Men han har mognat något så sjukt bra – det här var ett test för hans del. Han accepterade en ny ryttare och Sofia lyssnade bra på det jag sa till henne och Martijn blev därav så avslappnad som han skulle kunna tänkas bli ute med en ny ryttare och en annan häst med sig (ännu mer stoj och pigg, så roligt tycker den lille ;))

Sofia är längre än mig men det kompenseras upp med att hon är dubbelt så smal som mig, och höll en bra balans, så det är inga problem för Martijn. Bilderna gör dock Martijn orättvist liten eftersom jag sitter så högt upp.

Nej, han skötte sig riktigt riktigt bra och jag blev så STOLT över att se honom rulla på där, med en ny ryttare på ryggen. Det är verkligen dags att börja lyssna och kika lite efter förslag på ryttare, eller ja, försäljningen kanske borde dras igång snart. Men jag tänkte ge honom lite tid att sätta igång efter den långa vilan som mina hästar fick förra månaden. Dock är jag alltid mottaglig för förslag givetvis. Dyker rätt ryttare och hem upp så är det inget snack om saken, jag håller inte kvar honom om det skulle hända, om det så var imorgon.

Sofia gillade lillkillen, och ställer gärna upp på att rida honom fler gånger vilket jag blir glad över – då kan jag träna honom från marken men med en ryttare på ryggen som kan utföra sakerna jag säger, M får träna sig på att ha andra på ryggen och jag får sällskap ut i skogen ibland. Hur bra som helst 😀

Dessutom har den lille skithästen blivit som en kung i nya stallet, alla älskar honom.. haha!

@ my beautiful friend

Inlägget publicerat: 29/06/12 19:26 - Bilder - Inga kommentarer

20120629-192847.jpgUnderbar eftermiddag med min fina vän Vendela! Nu är jag på väg hem, inte ätit på hela dagen så är sviiinhungrig. Pizzakväll ikväll 😉Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se