Ihopklipp

Inlägget publicerat: 31/07/12 22:00 - Filmer - 7 kommentarer

Ni minns väl redan var jag skrev, han kändes fin – jag bad mamma komma och filma – jag sabbade allt när kameran kom upp. Hur som helst så bjuder jag på det ändå eftersom jag ändå har film och det kan vara kul att se både bra och dåligt.

Har klippt och fixat den här filmen så den blev lite fräck, look at this! And..  Remember his name..

OS-silver!

Inlägget publicerat: 31/07/12 17:23 - Allmänt - 7 kommentarer

Vilken grym insats av Sara Algotsson, stolt svensk och stolt RYTTARE idag!

20120731-172315.jpg

Detta promenerande..

Inlägget publicerat: 31/07/12 15:36 - Allmänt - 3 kommentarer

… I trehundra år innan man kommer fram till ridhuset är så jäkla irriterande. Framskrittning ja, men seg som tusan. Framförallt om det är Martijn med hans korta ben. Ge mig en paddock vid stallet NUUU!

20120731-154531.jpg

Tino

Inlägget publicerat: 31/07/12 14:09 - Bilder - 12 kommentarer

Här kommer de sena bilderna tagna för ca 3-4 veckor sedan. Första riktiga dressyrpassen (dock väldigt korta och inte spec krävande) för båda pojkarna! Vi åkte till Ljungskile och fick då tillgång till en paddock med dem, skönt. Det var solnedgång och kameran som vi använde vid detta tillfälle klarade tyvärr inte riktigt av ljuset. Men man ser ju i alla fall någolunda 😉

B-ponnystyle och håll i dig

Inlägget publicerat: 31/07/12 12:28 - Dagens ridpass - 11 kommentarer

Gårdagens hoppning började med en del ointresse från min sida om man kan säga så? Till att sluta med att jag fick hålla i mig till tusan vid Mingmangs språng och landning, och leka b-ponnyryttare på Martijn. Jädrar vad kul det var!

Mingmang: Körde igång på bommar för att få lyfta lite på benen. Efter en uppvärmning med lite tempoväxlingar och lite mjukgörande i alla gångarter (var inte så specifik framridning om man säger så) så rullade vi på de låga krysshindren som stod uppställda i mitten. Kom alltså på ett och ett, snett så att man inte krashade i nästa. Hoppade även fram en del på ett räcke som vi ställt längst en långsida. Det kändes allmänt tråkigt och jag tappade fort motivationen. Men jag började snart rulla på övningen vi satt upp i mitten, travbom in, hopp – hopp – ett språng – hopp oxer ut.

Jag tyckte att han var lite slapp i benen, så efter några skutt på linjen och övriga så höjde vi upp cirkus 4 hål på oxern ut och räcket som stod på ena långsidan. Höll även i ett spö för att få lite exklusivitet, han vaknar upp så himla mycket med det. Nu när han går på sommarbete är han lite latare än annars så då går det att ha spö lite försiktigt, det går inte i vanliga fall.. Tog honom ett hopp sedan fattade han att det inte gick att lata sig med benen i backen. Han sköt till höjden när han fick rulla på efter det, och hoppade verkligen genom hela ryggen. Jag fick bara hålla i mig och framförallt försöka få stopp och sitta kvar efteråt. Han fick nämligen ett jäkla tempo efteråt och drar ner halsen/huvudet för att..? Ja? Inte bocka, utan för att han är så loss att han sänker sig, typ? Haha! Samtidigt som han dummar sig lite och tar tag lite i bettet, drar ner och fram huvudet och sedan släpper snabbt, vilket gör att jag for lite hit och dit. Men det kändes så mycket bättre i slutet med hoppen, och vi avslutade med ett skutt på räcket upphöjt till typ 110-115 och det fixade han fint!

 

Martijn: Hääääär var det B-ponnyryttaren som åker med sin lilla motorcykel som vänder på 50 öringen. Herrejäklar vad kul jag hade! Haha, dressyrsadel och allt eftersom jag bara tänkt ta bommar och ev. några små skutt. Små skutt = 30, 40 cm på ett ungefär eftersom han inte hoppat på väääldigt länge och jag är så stor på honom. Och visst, vi hoppade bara småhinder. Men det gick i 110% också.

Den här hästen älskar verkligen att hoppa, det är helt sjukt vad han sög tag! Han ställer sig och studsar innan han ska få springa iväg och hoppa, så himla söt haha. Hur han än kom eller hur nya hindren än var så hoppade han, bara han visste att jag var med honom hela tiden. Åh vad söt han är, helt sjukt. Om det ändå skulle finnas duktiga små hoppryttare här i området! Dressyr också för den delen..

propecia finasteride


Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se