Party rabbit

Inlägget publicerat: 31/10/12 23:09 - Gennes life - 6 kommentarer

Herreguuuud vad avundsjuk jag blir på alla er som ska utomlands snart eller inom ett par månader, få slippa undan vårt hemska höstrusk och iskalla vinter. Jag önskar så att jag vore gjord på tid och pengar, då hade jag dragit på direkten. Tyvärr sparar jag ju så mycket jag bara kan och kan inte slösa bort för mycket. Men ack så skönt det hade varit med värme nu!

På lördag är det exakt 2 månader sedan jag kom hem från Alanya. Två månader sedan!? Bara!? Det är brutalt sjukt ärligt talat, det känns som om det var minst ett halvår sedan. Jag tycker att dessa månader sen studenten bara har rullat iväg, men ändå har det gått så jäkla långsamt när man ser på den där resefronten? Varför är det så för? För att jag inte kan släppa allt och håller hårt fast vid det och redan laddar upp inför nästa vistelse? Kanske.

Det går inte en enda dag som jag inte har tänkt någonting på något eller någon från mitt andra hem. Jag följer statusuppdateringar och nyheter dagligen och snackar ofta med någon av mina saknade turkar. På tal om det, jag måste bara visa något som jag skrattade åt så sjukt mycket här om dagen haha! En av ”mina pojkar” skickade två så sjukt fula bilder och i samband med det skrev världens mest korkade mening som gjorde min dag. Det var längesen jag skrattade så mycket.. (Observera att turk-engelskan är mer rakt på sak och inte korrekt engelska haha)

”But she dont like party hehe”. HAHAHAHAHAHAHA snälla skjut mig, kan inte sluta skratta. Ännu roligare om man vet att killen liksom är en av dessa jäkla turkboysen, ser bra ut och är 92:a.. och går till sitt jobb mitt på dagen (klubb) med en jävla kanin? Alltså, nej.. hahaha.

De flesta drar ju från staden nu under vintern till sina hemorter när säsongen är så pass låg och jobben är få. Men jag har allt några av pojkarna som fortfarande jobbar sjukt nog, men de har nog tusan inte roligt nu. Vädret är fortfarande varmt och behagligt men mer och mer regntillfällen och åska dyker upp på prognoserna. Min vän Sandra som tillsammans med sin pojkvän flyttat till Izmir nu klagade här om dagen på deras kyla på 20-25 grader. Shut the fuck up (eller kanske Siktir git? (; ) kände jag då, haha… Jag hade gärna bytt den där kylan mot vår kyla här. Förhoppningsvis får i alla fall det söta paret ordnat visum till Selo så att de kan flytta hem till Sverige tillsammans nu senare i vintern i alla fall, håller alla tummar för det så Sandra får känna på vinter igen. (Mycket kärlek på det där, haha.)

Nu är det snart jul och då kommer tiden ändå att rulla på och det är en väldigt mysig tid som jag uppskattar ändå. Något jag taggar upp till är ju årets julkalender – vem vill inte se Mysteriet på Greveholm 2 liksom!? MEN efter nyår är det lika hemskt som höstmånaderna om inte värre. Jag fullkomligt hatar hatar hatar dessa äckliga månaderna där det bara är fult ute, kallt och tiden går så hemskt segt. Vad jag gör just då i mitt liv är ju oklart och suddigt, men jag har ju ett par realistiska tankar och ett par lite mer drömmande tankar men som går om man vill… Vi får helt enkelt se vad som händer!

Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, egentligen ingenstans. Det var bara rena tankar som jag behövde få strukturera upp lite för mig själv. Min dagbok, mitt liv – min humor.. That’s it =)

web hosting company

Porträtt på pojkarna

Inlägget publicerat: 31/10/12 17:14 - Bilder - 11 kommentarer

På väg mot ridhuset förra helgen när Elin var med mig så passerade vi ett så vackert stort lövbeklätt träd som bara strålade gult. Jag kunde inget annat än att slänga upp kameran och fånga mina vackra hjärtan på ett par porträtt! Det var inte helt populärt från alla håll eftersom det där med att stå still inte riktigt sitter än på alla (hmm Mingmang..) 😉

Sötnosarna som egentligen inte är ett dugg sura – eller snarare, den store ska bara jävlas.


Svar på frågestund #3

Inlägget publicerat: 31/10/12 12:45 - Svar på frågor - 13 kommentarer

Har du någon gång bara velat ge upp med ridningen?
Oja, det finns de gånger då man undrar vad fan man gör på hästryggen? Haha!

Har du någon dold talang? 😉
Jag är ganska talanglös ärligt talat. Kanske att jag kan äta hur mycket som helst? :p

Kommer du någongång ta tillbaka Mahjong?
Det vet man aldrig. Just nu är det ju inga planer på det men man vet ju också att mycket ändras med tiden. Men jag kommer troligen aldrig att ta tillbaka honom ”på heltid”. Förhoppningsvis blir det livslångt hem hos Julia!

Kan du inte lägga upp bildbomber från när du hälsade på Candy också? 😀
Jag kan försöka att göra det om jag hittar de bilderna, det var tyvärr allt för längesen..

Vem ar den goaste turkbruden du kanner, vavavavvavavava?!;) pusss pa dig din lilla bögjavel;)
Inte är det du i alla fall min saknade askim.. seni seviyorum ♥

Varför rider du inte på kandar?
Oj vad många gånger jag fått den här frågan, haha! Mingmang är faktiskt bara 7 år gammal och aldrig haft kandar, men har trots allt redan gått upp på MSV B-nivå. Dock så behöver man inte kandar för än i MSV B:4, så vi får helt enkelt hålla oss upp till och med MSV B3. Varför jag inte började träna honom med det nu efter sommaren beror på att han är så känslig och antagligen kommer bli lite stressad under inlärningen, vilket är onödigt att ta när vi hade vår tävlingssäsong.

Saknar du TeamSL? Det gör jag 🙁
Jo visst kan jag sakna TeamSL ibland! Men enbart själva bloggen.

Hur går det för Mahjong? Har hon som har honom en blogg?
Vad jag har hört och sett så går det fint för Tjongalongen. Han har ju varvat ner från hårt tränande och tävlade vilket också var syftet och målet med att låna ut honom när vår tid var klar. Han får nu ha det härligt i hage med flera andra ponnyer, träna på en lägre nivå, starta några få låga klasser, hoppa lite och ta härliga skogsturer. Det är en suverän blandning och sak för en ponny som jobbat hela sitt liv och inte bara ska pensioneras helt upp o ner, utan får röra på sig och ha det härligt! Visst har Julia en blogg, www.juliastagmo.blogg.se heter den.

När ska du sälja Martjin?
Han är till salu.

Hur lång är du?
Ca 161 cm lång! Haha…

Om du kunde, skulle du köpt Mingmang då?
Det hade jag nog gjort om priset och situationen hade varit den rätta.

Är du tränare?
Nej, jag är ingen utbildad tränare. Dock har jag/håller jag en del privata träningar någon gång ibland.

Har du några bra träningstips?
Jo det har jag väl, men det beror på vad.. =)

Kan du lägga ut en bildbomb med gamla bilder från din förra egna blogg ? Typ träningsbilder på Mahjong och på stallet du stod i på den tiden osv?
Det skulle kanske vara något? Jag får väl ta mig tid och rota lite i min samling av CD-skiver och se om det dyker upp några härliga gamla bilder. Kul med lite idéer!

Har du gått ner något i vikt?
Ärligt talat så tror jag inte att jag kan bli fit och gå ner i vikt. Jag tappade en hel del första veckan i Alanya, men gick upp andra veckan då vi insåg att mat är ganska gott ändå. Sen gick jag väl ner lite här hemma under perioden jag kom hem från Alanya och deppade, men nu är det lika illa som vanligt igen. Jag tror inte att jag har någon ämnesomsättning alltså, seriöst. En av mina önskningar är att någon gång lyckas gå ner de där äckliga fula 10 kilona som sitter i vägen på mig. Kanske kan jag komma på rätt spår igen när jag får körkort och kan ta mig till gym!

När du blir ”hästfri” så att säga, kommer du fortsätta med bloggen då eller hur blir det med den i framtiden?
Det är just nu väldigt oklart! Vad tycker ni?

Vad ska du göra nu när du måste lämna Mingmang tillbaka snart?
Ja vad ska jag göra? Den frågan återkommer i mitt huvud dagligen. Vi får se vad som väntar härnäst!

Har du tänkt ha någon annan storhäst eller slutar du totalt med ridningen sedan när Martjin är såld? Ha de bra!!:)
Det lutar mot att jag tackar för mig inom den här sporten, sjukt nog..

20121031-142307.jpg

Hanna Widerstedt

Inlägget publicerat: 30/10/12 21:45 - Allmänt - 3 kommentarer

Jag har väl varit en av de få personerna som faktiskt gillat Hanna Widerstedt, någonting har sagt mig att tjejen är jävligt smart med det hon gör och håller på med. Vilket nu ger utlopp och visar sig stämma så korrekt. Ingen har väl missat hennes ”avslöjande” om att hela dramat var fejkat? I hela 10 månader har Hanna spelat en annan karaktär än sig själv. Så sjukt..

Att nu få se henne ännu lite senare som sig själv i den här debatten var bara så grymt:

Hanna%20Widerstedt:%20%22Jag%20skapade%20ett%20ideal%22

Vad tycker Ni om Hannas framtågande och karaktärsspel?

Fråga till er

Inlägget publicerat: 30/10/12 17:30 - Frågor - 31 kommentarer

Som frågan lyder – har ni några resor bokade i vinter? Får ni njuta av värme och sandstränder?Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se