Härliga Tino

Inlägget publicerat: 30/11/12 13:29 - Bilder - 4 kommentarer

För att lätta på stämningen så bjuder jag på en del härliga bilder från i somras!

Idag är en dålig dag

Inlägget publicerat: 30/11/12 12:22 - Allmänt - 3 kommentarer

Sov stenhårt inatt, var helt slut. Tänkte försöka hitta på något som får mig på humör igen – kom på en bra grej – insåg att jag har engelska lektion om 60 minuter. Blev ännu argare. Som om inte det räckte med inställd resa så har jag fått tråkiga nyheter under morgonen och dessutom lider jag med en av mina närmsta vänner som fick plocka bort sin häst akut. Fick också höra att Malcolm kommer till UA på söndag för att lira – nä men det missar jag ju ändå eftersom jag ska tävla. Tappat suget till tävlingen också eftersom jag inte kan rida. Om ett par dagar är det dessutom ett år sedan som en nära vän kolliderade i en bilolycka och dog… Denna dag och helg är inte menad.

Skulle jag dessutom tänka lite till så har jag nog ytterligare 342 saker att säga, men någonstans får det väl räcka. Nu kan det väl inte bli värre åtminstone? Låt tiden gå snabbt! #jävligt #arg #behövde #skriva #av #sig20121130-122946.jpg Jag vaknade i alla fall upp till ett fint landskap..

Ett stort tack

Inlägget publicerat: 30/11/12 00:10 - Gennes life - 7 kommentarer

Min dag har gått i ett – under hela dagen har jag varit nere i Kungsbacka och jobbat, och så fort jag kom hem så fick jag i mig mat och bytte om för att fort åka vidare till stallet för att trimma pollarna.

Hur som helst så måste jag säga att jag är så häpnadsväckande förvånad att det inte är sant, så otroligt många mail jag har fått in med erbjudna sovplatser då jag efterfrågade det inför Globen eftersom det kom så snabbt på sak.

Ett så enormt stort TACK till er underbara människor som hört av sig till mig, det är sjukt hur gulliga ni är som engagerade er så och erbjudit öppna dörrar! Jag är fortfarande överväldigad ärligt talat… hoppas verkligen att era vänner håller i er hårt, för ni är såna som behövs i mänskligheten!

Tyvärr så blev ju tiden så knapp och min tänkta vän fick förhinder och det är svårt att hitta en ersättare som kan lossa sig från jobb eller andra planer här nere, och även om jag kanske kan åka upp själv så är jag inte helt pigg på det. Det är mycket strul runt om, så som hästarna och tävlingen på söndag, tågtider imorgon och tågtider hem. Nog för att jag älskar att vara impulsiv, men jag tror för mitt eget bästa att mitt huvud ska få vila lita. Jag är dessvärre världens argaste tjej just nu eftersom jag vill detta men inte får ihop allt, så jag lär sitta emo i mitt rum under helgen med en fet godispåse och bli ännu argare över att jag äter godis.

Funderar på att boka en utomlandsresa som tröst? Någon på eller? Suck -.-

Mingmang tipsar

Inlägget publicerat: 29/11/12 17:12 - Filmer - 9 kommentarer

Mingmang vet precis hur man ska gå tillväga för att få ha sin mat ifred i alla fall. Se och lär!

BILJETTER/BOENDE SÖKES

Inlägget publicerat: 29/11/12 10:32 - Allmänt - 1 kommentar

Vill ni ha Genne till Globen? Stöd insamlingen av… Nej jag skoja bara, haha. Behöver lite tips/hjälp bara… 😀

BILJETTER: Två biljetter till föreställningarna på Stockholm Horse Show lördag fm sökes!

BOENDE: Jag och en vän ser oss om efter sovplats fredag natt och kan som tack bjuda med dig/ev din kompis också på kvällsshowen på fredagen och dessutom extra bjudning där Malin B och Peder F är på plats! Vi är inte kräsna bara vi får tak över huvudet (;

Alla förslag välkomna 😀 [email protected] eller PM på fb



Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]



Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se