Dagens dressyr blev… race

Inlägget publicerat: 31/01/13 22:36 - Filmer - 1 kommentar

Kvällen tillbringades en snabbvisit i Jessies stall på andra sidan dalen, och sen vidare till mitt där jag fixade det mesta medan Jessie gjorde i ordning Martijn samtidigt som han fick mysa till det med mat i stallgången. (Ni ska få se ett gäng riktigt fina bilder på den ultimata säkra hästhållningen, de kommer imorgon.)

Jag avvaktar också med filmen som jag nämnde tidigare idag, eftersom vi fick ett sjukt gott klipp idag. Jag lät Jessie få träna för mig idag på Martijn som i sin tur var hyper… I slutet av passet lät vi honom springa av sig, hur söt är han inte!? Frågan är vem som skrattar mest, jag på marken eller Jessie som flyger runt på hästen? 😉

Ja, jag anser att hästar som får ha kul och leva till presterar bättre!

Westernstuk

Inlägget publicerat: 31/01/13 18:04 - Bildminnen - 3 kommentarer

Känner ni igen den här långpälsade, långmanade men ack så snygga Mahjong? Ja, inte tappar man väl han ur huvudet allt för lätt. Fråga mig inte hur eller varför, men på något sätt så köpte mamma ett westernträns som Mahjong enbart hade på sig ett par gånger. Synd nog fångades inga riktiga porträtt på honom med det på, vilket jag ångrar djupt nu. Men ibland tänker man inte vid rätt tillfällen. Galet snygg var han i det åtmistone! Min allroundmässiga dressyrprins.

http://norco.best2014webhostings.com/

Klicka in

Inlägget publicerat: 31/01/13 15:00 - Allmänt - 4 kommentarer

hos den här goa killen! Jag har tyvärr aldrig träffat honom i verkligheten, men jag har fått intrycket av att han är ödmjuk, duktig och en härlig person. Dessutom är det grymt kul med en stabil och cool kille i hästbloggvärlden 😀

Hiss & Diss

Inlägget publicerat: 31/01/13 14:42 - Hiss/Diss - 3 kommentarer

• Att jag ska få träffa Mingmang till helgen! Han är väldigt väldigt saknad.

• Trevliga, glada och goa människor runt om en och bloggläsare. Alla som på något sätt rör en personligen helt enkelt, och sprider det där extra som skapar ett leende på läpparna.

• Justin Bieber som väljer att göra ännu en spelning när han är i Sverige. Med tanke på hur många ledsna tjejer (och killar) som inte fick tag i de första biljetterna som släpptes så finns det nu ännu en chans att få se honom live.

• Att Esther tvingar mig att lära mig dricka Ayran… Det är en vidrig dryck som är från Turkiet, i stil med salt, fil och mjölkaktigt. En vardagsdryck för turkarna, men svårare för oss att lära sig dricka. Men det är bra att få i sig med tanke på värmen och hur mycket salt man förlorar i svett osv. Dessutom mättande… Lättast är det att trycka i sig på natten dock, haha.

• Värdelösa annonsbilder. Tycker folk på riktigt att det ser bra ut att marknadsföra en häst via en suddig bild tagit snett bakifrån på en häst? En kass bild från en mobiltelefon? Använd fina och ordentliga bilder, för guds skull!

• Minirosetter på tävlingar. Kan dock vara förståeligt på klubbtävlingar, men på te x regionala tävlingar borde det vara åtminstone en viss standard. Det är inte kul när man skrapat ihop sig en placering och får en rosett kortare än halva sidostycket på sin häst..

flawless raspberry ketone in stores

Drömmar & planering

Inlägget publicerat: 31/01/13 12:37 - Allmänt - Inga kommentarer

Att sitta och skriva en planering över min dag är inte den starkaste styrkan hos mig, men ibland är det nödvändigt. Måste börja att berätta om min ”rese-morgon”. Jag sov gott och drömde väldigt härliga drömmar, bland annat om utomlands. Komiskt nog behöver jag inte nämna landet den här gången för då lär ni få spader på mig, men ja, än en gång är det samma som det gamla vanliga, haha.

Jag väcktes tidigt imorse av min vän Erika som ringde för att fråga ”sover du?”. Ja, svarar jag lite halvdött… ”Bra, det var det jag ville! Jag ska gå in i gaten strax, så jag ville ju säga hejdå!”. Ja, där försvinner en av mina goa vänner för flera månader framåt. Hon sticker till Karibien i två veckor nu för att semestra, och när hon kommer hem har jag åkt till Spanien. När jag väl kommer hem har hon hunnit åka båda till Gran Canaria en snabbis för att få sin utbildning inför sitt barnklubbsjobb i Turkiet inför säsongen, och sen även hunnit åka ner dit. Om caa 5,5-6 månader är det min tur att få komma ner dit, bara att hålla ut!

Inte nog med det så somnade jag om och väcktes efter några timmar igen av ett sms som var från Esther. ”Ska till Resia sen för att checka flygbiljetter, ska jag höra för dig också?”. Nu känns det verkligen som att det börjar bli på riktigt, närma sig, planering, allt. Som jag sa, mindre än 6 månader kvar… Dessutom så är det snart mindre än en vecka kvar tills min färd med hästar börjar ner mot Espana. Herregud.

Nä, sluttjatat! Planering för dagen:
– Tidsinställa några inlägg snabbt som tusan

– Gymmet med Jessie, typ NU
– Ni kan förvänta er ett kort klipp senare när jag rider hästen som jag tog hand om några dagar
– Ut till stallet och fixa Martino

Okej, jag är för stressad för detta, Jessie väntar på mig. Vi hörs under dagen! En fet länkning kommer senare dessutom… nyfikna? Håll koll. Kram

Esther och jag från förra veckan, girlpower (;Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se