Kvällspromenad

Inlägget publicerat: 31/03/13 20:07 - Dagens ridpass - 2 kommentarer

Motionen för Martijns del bestod idag av en lång promenad för hand efter några dagars ridning med bland annat ett väldigt hårt dressyrpass. Igår fick han jogga (och studsa lite i luften, haha) för att få ur sig alla slaggprodukter som han säkerligen hade i kroppen från vårt dressyrpass förra veckan, och idag då promenera.

Han följde lydigt med mig, men visade på hemvägen hur tröttsamt han tyckte det var att jag gick och tjatade i telefon då han snabbt vände sig om och ryckte tag i mitt headset och slet ur hörlurarna ur öronen på mig… Haha, den lille sötnosen har allt en räv bakom örat ibland. Men vad ska man förvänta sig? Han är ju trots allt en töntig fux (;

Utmaningar

Inlägget publicerat: 31/03/13 17:15 - Filmer - 4 kommentarer

Åh, fick se att min bf hade utfört en så kallad ”utmaning”, någonting som var väldigt inne en period. Jag skrattade ihjäl mig när jag tittade på hennes video när en morot skulle vara lockbete för att få hästen att röra på sig, humorn är på absoluta topp!

När det väl var igång med den här karusellen så hade jag så mycket utmaningar som jag ville göra, men det blev liksom aldrig av. En av de saker som dock blev utfört var den utmaning som många skämtade om väldigt öppet, nämligen ”rid din häst med sytrådar”. Många läsare pikade flera större bloggare med det här också vilket jag faktiskt störde mig en smula på, och för att stå till svars så blev det att jag skulle ge fan i den här utmaningen och klara den. Och den blev godkänd! Hade varit lite jobbigt om det skitit sig totalt, just när det var en sån grej som blev ett störningsmoment och jag är en tävlingsmänniska, haha.

Jag är riktigt sugen på att försöka ta mig an någon ny utmaning, har ni några förslag som inte är allt för ”riskabelt” att utföra? Roligast är ju utmaningar som man egentligen inte har någon som helst aning om om det skulle kunna gå eller inte. Jag menar, man vet ju om hästen är livrädd för te x plast eller inte och om det finns minsta chans att ens försöka utmana ödet. Jag kan säga att det var valet och kvalet om jag verkligen skulle våga rida Martijn på sytrådar som av minsta lilla ryck kunde gå sönder eftersom han har varit så extremt känslig och lätt osäker/rädd, jag menar det hade känts halvbra om jag sitter där utan tyglar med en kringskenande häst… Idag är han dock en tryggare och mer sansad häst så fler utmaningar kan utföras med glädje! (Så länge dem är rimliga.)

Utmana mig? 😉

Tips på ridbyxor?

Inlägget publicerat: 31/03/13 16:17 - Allmänt - 9 kommentarer

Jag är ute efter ett par nya ridbyxor eftersom alla mina har gett med sig. Varför är ridbyxor så pass dåliga att de inte håller speciellt länge? Jag har haft allt från svindyra märkesbyxor till billiga budgetbyxor men oavsett så går de så småningom sönder, och det är alltid i grenen alternativt gylfen. Tyvärr riktigt frustrerande och jobbigt, jag hatar när ett par favoriter måste slängas…

Nu är jag ute efter ett par nya, dock har jag bestämt mig för att se efter ett par budget-byxor eftersom mina pengar ska hållas stenhårt i inför kommande händelser. Hade helst av allt velat ha nya kollektionen från HV Polo, ett par nya whitaker eller ett par från Sarm Hippique… Jag har ju ett par vita Sarm som är så grymt härliga, men prislappen är ju tyvärr för saftig just nu känner jag, och ser mig därför vidare.

Har ni några ridbyxor nu skulle rekommendera eller tipsa om?

Mina älskade Sarm Hippique…

Tell the world that I’m home!

Inlägget publicerat: 31/03/13 12:24 - Allmänt - Inga kommentarer

Tråkigt nog kunde jag ju inte uppdatera som jag önskat och hoppats på nerifrån Spanien, och därmed har jag (såklart) tappat tusentals läsare. Flera av er har dock varit trogna och inte gett upp hoppet om uppdatering, trots den långa väntan som kunde ske mellan inläggen. Nu ÄR jag hemma, nu ÄR jag back on track och nu ÄR det inte telefoninlägg för att få ett livstecken, nu är det riktiga utvärderingar, riktiga bilder och riktiga inlägg som äntligen får komma tillbaka in på banan igen. Tack o lov för det!

Men jag vill ju ha tillbaka alla de som jag har tappat… jag har så mycket spännande material att bjuda på från Sunshine så det vore synd om inte fler får chansen att se det. Sprid gärna att Gennes.se är back on track igen

Glad påsk!

Inlägget publicerat: 30/03/13 21:02 - Dagens outfit, Gennes life - Inga kommentarer

Har ni en trevlig påskafton? Själv är jag på plats i Göteborg hos några släktingar för påskmiddag. Jag hade gärna velat gå ut idag eftersom ungefär resten av landet kör på utgång idag, men samtidigt är jag ju så ofta iväg på andra saker när släkten ses så jag vill passa på att träffa dem, känns otrevligt annars. Jag behöver dessutom vila upp mig, jag är fortfarande helt slut sen jobbveckorna. Var dessutom ute här i Sverige i onsdags för att träffa några vänner, så lite får jag hålla mig i skinnet. Kanske att jag kör svarttaxi inatt, vi får se.

Jag har inte någon snygg outfitbild, men här får ni en look-at-the-mirror-outfit-pic, haha.

20130330-214649.jpgHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se