Årets GHS shopping

Inlägget publicerat: 30/04/13 23:03 - Bilder - 3 kommentarer

Från att ha planerat att inte köpa någonting till att komma hem med mängder av saker… Shopaholic? Ridbyxor behövs alltid i och för sig, det lär ju vara så i alla fall. Stövlar? Ja silvriga hunter blir lätt en favo till vardags och Pioneerna behövs också eftersom mina vanliga stövlar håller på att ge sig. Västen är dock mitt favoritköp, to die for!

Norge

Inlägget publicerat: 29/04/13 19:57 - Allmänt - 1 kommentar

Halloj! Hur bortskämd får man bli…!? Det finns Wifi!!! I alla fall på vissa ställen, till och med i mitt stall. Inte som Sunshine Tour precis där folk där hemma undrade om jag verkligen var vid liv eller inte efter min dåliga uppdatering, haha.

Jag har redan när jag kom fram dratt igång mitt jobb och håller nu på att lära känna hästarna. Favoriten hittils är en 14 årig hingst, världens snällaste. Familjen (mor och dotter) verkar också helgulliga, jag trivs redan och ser fram emot dessa veckor!

20130429-164951.jpg

Här är min favorit av hästarna hittils, hingsten colour of love.

Drammen Spring Tour!

Inlägget publicerat: 29/04/13 01:14 - Gennes life - 5 kommentarer

Under bara något dygn så har det blivit turbulens i mitt liv! Jag fick ett telefonsamtal i Fredags em av en vän som är på plats i Drammen på Spring Tour och jobbar, hon undrade om jag var ledig och kunde komma upp så fort som möjligt för att grooma åt en norsk tjej som behöver någon akut. Det kom så snabbt så jag behövde några timmars betänketid innan jag lite senare ringde upp, sa mina krav och att jag kunde komma tidigast måndag morgon. Det var tummen upp och jag bokade snabbt en bussbiljett till Oslo. Har jag nämnt att jag är en impulsiv person!?

Nu packar jag för fullt, imorgon bitti vid 08.45 sitter jag på bussen mot Oslo för att sedan lyckas ta mig med en buss eller tåg mot Drammen och därifrån på något vänster till tävlingsplatsen.

Det här kom så sjukt fort och jag är så jävla nervös, men också så äckligt taggad för att våga ta chanser att faktiskt jobba som frilansande showgroom och framförallt att få lära mig ännu mer! På Sunshine var det 12 banor, här är två så något lättare på en punkt i alla fall… Då hade vi 9 hästar på 2 groomer, den här gången har jag själv 5 hästar först veckan (är två veckor) och 3 andra veckan. Spännande detta! Det kom väldigt passande efter att jag blev ruinerad på GHS i alla fall, haha 😉

NU KÖR VI NORGE, 2 VECKOR!

Tack för ett underbart GHS 2013!

Inlägget publicerat: 28/04/13 21:20 - Bilder, Gennes life - 10 kommentarer

Oj… vart ska man börja? Varför går alltid Göteborg horse show dagarna så fort? Lite sömn varje natt och full rulle varje dag där man blandar allt från att fika, shoppa, se på bra ridning och umgås med härliga människor. Jag önskar att det kunde hålla på i en evighet, helt klart en av de bästa höjdpunkterna på hela året!

Sen kom vi ju till det här med tjejen som skulle ”sluta” med hästar… Helgen har givit 2 enorma saker som gör att det inte riktigt går till så, en gång hästmänniska alltid hästmänniska, typ. Den ena saken är när man shoppar upp över 5 lax på mässan och nästan inte ens har någon häst… sak nummer två håller jag hemlig tills ikväll, då ska ni få höra något BIG! Mässan har haft ett helt otroligt bra utbud i år, bättre än någonsin skulle jag nog vilja påstå. Du kunde hitta allt från benlindor i regnbågens alla färger till över 500 olika träns, märkessaker, dyra som billiga och ja, allt i princip. Som alltid var det montrar med information om olika föreningar, företag och gymnasieskolor. Tråkigt… hehe. Men ja, smaken är som baken och mässan har i alla fall varit helt kanon i alla fall!

Något av det allra bästa med GHS är ju även det med att man stöter på alla, och då menar jag ALLA hästmänniskor som man känner. Dessa ”alla” är inte 10 eller 11 personer, det är över flera hundra personer och jag skojar inte. Så mycket gamla bekanta och vänner som man stöter på exakt överallt men som man vanligtvis inte kan träffa på grund av långa avstånd, det är så underbart. Jag får så dåligt samvete när jag inte kan stå still och prata med alla som man möter så länge som man skulle vilja, men det går ju bara inte när man känner så många på ett och samma ställe, man kommer ju liksom ingenvart. Men det är också då jag tänker över hur evigt tacksam jag är som har så många vänner här i livet! Nåja, inte nog med gamla bekantskaper – nya har skapats och det har varit en helt underbar atmosfär! Vi hästbloggare har slått i hop oss och tjoat runt under alla dessa dagar vilket har varit jätteroligt. Ni är helt underbara allihopa som jag har fått umgås med, tack! Jag saknar er redan…

Några av alla störthärliga människor som jag hängt med under helgen Och så var det ju den där shoppingen, här saknas alla påsar också… sugna på att se mer? 😉

Hur har era dagar i Scandinavium varit, ni som varit där? Har ni shoppat mycket?

Hjälp Roffe att vinna!

Inlägget publicerat: 28/04/13 11:30 - Allmänt - Inga kommentarer

20130428-113538.jpgHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se