Resultat Danmark 1m

Inlägget publicerat: 31/05/13 21:09 - Tävlingsresultat - 5 kommentarer

Idag packade jag och Eva på var sin häst på stora lastbilen och begav oss iväg till en tävling. 1 meter på gräsbana var min klass och jag startade en 5 årig turbohäst som jag ridit några gånger. Målet med den här är bara att lära sig och få rutin på att tävla. Det gick så in i h*lvete fort och jag fick verkligen rida med både skänklar och huvud. Tyvärr ett pet på första, lite oförsiktig där vill jag nog påstå men resten var bättre språng och jag är väldigt nöjd över både hästen och min egen ridning. Jag kom tillbaka bra och tvingades sitta tillbaka på baken och lägga bättre distanser samtidigt som jag behöver passa så att han hoppar. Han är lite smått osäker men hoppar det mesta när jag stöttar upp, teamwork liksom.

Så jäkla synd att vi glömde videokameran… och vanliga kameran dessutom. Ingen film idag alltså.

Imorgon debuterar vi 110 och jag är så taggad men kan inte riktigt fatta det. Vad händer? Önska oss lycka till!

 

Dags att dissa

Inlägget publicerat: 31/05/13 15:19 - Hiss/Diss - 2 kommentarer


– Amarillos nya extremt dåliga verkligen plåga ”sambo” någonting som folk snackar om skall bli årets sommarplåga. Ja, plåga lär den sannerligen att bli. Fram med mer Daddy Yankee, Don Omar, Ralvero och lite sånt stuk istället!

– Bloggare som tyvärr inte har insett hur tråkigt det är att se på enbart mobilbilder eller bilder som är tagna med en dålig kamera och en dålig fotograf. Snea bilder när hästen snubblar fram i trav, hänger i tyglarna och är halvsuddig. En blogg lyfter så mycket mer av fina och välskapta foton, glöm aldrig det. Jag är tacksam över att jag både har bra kameror, kan både ta seriösa bilder (jobbat och jobbar en del som fotograf för er som missat) och oseriösa bilder beroende på vart och hur jag vill att de skall användas, och dessutom ha så otroligt duktiga vänner och familj som kan fota!

– Distans. Det finns en charm bakom distans som gör längtan så mycket mer… spännande? Men det kan också ta så mycket på en beroende på dag, läge och situation. Jag ska inte syfta eller gå in på något speciellt, ni vet säkerligen själva hur olika saker kan vara på distans oavsett vad det är.

– Gröna kläder. Alltså seriöst, varför sätter folk på sig gröna kläder? En grön fleece från Kingsland? Eller gröna ridbyxor? Eller gröna vantar? Då syftar jag på mestadels mörkgrönt men även en del vanlig grönt också. Det är nog den fulaste färgen som finns, och lila. Mintgrönt är fint och okej, men grönt i allmänhet på kläder, nej nej nej.

– Att jag har en bra chans att kunna få ett jobb hos ett känt namn och med en person som jag har nära men är alldeles för osäker på om det skulle funka, kan bli som en karusell pga vissa personer. Tror inte heller jag vill vara fast groom, trivs bra som frilansande… om jag nu kommer att fortsätta grooma, ”tjejen som skulle sluta/ta ett break från hästar”… Men hur som helst så är dissen naturligtvis inte till att jag har chansen att testa, utan att det kommer i fel tillfälle och rör till rejält i mitt huvud.

Jag saknar er ❤

Inlägget publicerat: 31/05/13 11:25 - Bilder - Inga kommentarer

Ett litet rop från hjärtat

Inlägget publicerat: 30/05/13 15:22 - Gennes life, Grooming - Inga kommentarer

När man flyger och far land o rike som jag gör så är det svårt att få tiden att räcka till. Till exempel den tiden som att umgås med sin familj och sina vänner. Med en del vänner är kontakten lika stark som alltid oavsett var, när eller hur vi hörs av medan en del långsamt suddas ut lite på vägen. Jag vet att måååånga av mina vänner har koll på mig här på bloggen, oavsett om de erkänner de eller inte. Det är bra för min del eftersom att jag inte kan höra av mig till alla och berätta vad som händer i mitt skenande liv, här skriver jag ut det så folk kan ha koll. På både gott och ont naturligtvis.

Men det jag vill poängtera här är att jag är tacksam över vilka fina vänner jag har. Jag är ledsen över att jag kanske inte hör av mig så ofta som jag borde, kan ses och umgås mycket och så vidare. Men jag vill att ni ska veta att jag tänker på er, allihopa. Från norr till syd, från väst till öst och runt hela jordklotet. I år var GHS en av årets höjdpunkter eftersom jag fick träffa så många saknade vänner, alla på ett och samma ställe. Det blev inte mer än ett hej och lite löst snabbsnack kanske, men det glädjer mig att bara få se ansiktena och känna hur härligt det är att få träffa en go vän.

Jag har verkligen lyckats hitta många av de guldkorn av vänner. Flera av er läser här, ni ser vad jag gör och ni hör av er med ett grattis eller ett medlidande. Jag vill göra detsamma, i alla situationer, men jag måste erkänna att jag är hemskt dålig på det. Inte samma koll… sen att alla inte bloggar kan ju väga in också, då är det ju inte lätt att ha koll, men ändå. Jag finns här för er och det hoppas jag att ni vet. Det går alltid att höra av sig till mig, jag lyssnar. Inga nämnda inga glömda, det är ett stort antal och ni vet själva vilka ni är. Jag älskar er ♥

 

Hopptrimning väntar

Inlägget publicerat: 30/05/13 13:05 - Allmänt - 3 kommentarer

Vi har byggt upp en ny bana på en sjukt stor gräsyta och nu ska det trimmas hästar på hela banan! Imorgon och på lördag har vi tävlin igeng, ja, tydligen är jag också anmäld… Evaaaaaa??? 1m imorgon och 105, 110 på lördag fick jag precis veta. Pissnervös!!!

20130530-121816.jpgHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se