Iphoneskin

Inlägget publicerat: 31/07/13 19:20 - Allmänt - Inga kommentarer

Den här ursöta skinnet fick jag på posten precis innan jag åkte till Alanya. Den sitter nu fastklistrad på min telefon och kan glädja mig varje gång jag lyfter luren med min fina vita ponny på! Skinnet kommer från Caseapp och går att beställa hem. Leveransen är väldigt snabb likaså kontakt med företaget om man så behöver. Även förpackning har varit bra de gånger jag har fått hem produkter.

Om ni också är sugna på ett skinn så kan ni klicka in här för att komma direkt till skinn-beställning 😀 Anger ni koden ”gennes” så får ni 20% tom 11/8 på caseapp!

Im in Miami biatch

Inlägget publicerat: 30/07/13 12:44 - Alanya - Inga kommentarer

20130730-132157.jpg

Världens fulaste bild

Inlägget publicerat: 29/07/13 15:55 - Alanya - 1 kommentar

Jag måste ju bara dela med mig av den här bilden, är den inte för charmig? Vi absolut as-garvade imorse när vi kikade igenom gårdagens bilder!

20130729-151210.jpg

http://oxycodonepills.fivewebhost.net/

Bazaaren

Inlägget publicerat: 28/07/13 13:05 - Allmänt - Inga kommentarer

Här om dagen tog vi oss till bazaaren (turkisk marknad) för att shoppa grönsaker och frukt. Det är hetsigt som bara tusan, folk skriker o tjoar överallt och det är näst intill omöjligt att ta sig fram. Dock är det hemskt billigt så ändå värt det. Såhär såg det ut en liten del av den stora marknaden:

This shit about food

Inlägget publicerat: 27/07/13 16:10 - Alanya - 3 kommentarer

Igår vid 14-snåret åt jag frukost som bestod av yougurth o flingor. Vid kvällstid bestämde sig några av oss för att faktiskt äta MAT, bakismat vilket resulterade till älskade Burgerking. För er som ska besöka Turkiet för första gången – ät på Burgerking och beställ pommes med majonäs. Det är nog världens godaste ärligt talat. Hur som helst så beställde vi för mycket, vi var för hungriga att vi inte orkade läsa menyn utan tog snabbt ”whopper meny”, såklart. Vi skulle ju haft junior… Jag har nog aldrig tryckt i mig så plågsamt som igår – och mådde så jävla illa efteråt. Magsäcken har ju blivit mindre eftersom vi aldrig orkar äta, och att då pressa ner världens största hamburgare, världens största cola (de har ju 1 liters muggar här) och världens största pommes var fan ingen hit. Att jag har mat-ångest och inte kan lämna mat heller är ju inte goaste sitsen just då. Men vi överlevde, allihopa och behöver ju inte äta på säkerligen en hel vecka till!

Det kommer nog att vara världens skönaste när man väl är hemma i vinter igen, att komma in i bra matvanor, regelbundna tider och att träna! Kroppen har på dessa ”viloveckor” från jobb redan tappat sjukt mycket muskler och slim. Efter mina sista veckor i Danmark hade jag fått synliga och märkbara muskler, de finns inte längre. Suck!

Nu är vi på väg ut för att fixa några småsaker. Tur att vi inte rinner bort av värmen =)))))Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se