Väck med pälsen

Inlägget publicerat: 30/10/13 00:08 - Grooming - 2 kommentarer

Har ni rakat era hästar nyligen? Det här har jag hållt på med flitigt de senaste dagarna! Inte EN häst, utan ett antal styck. Hår överallt och ingenstans kan jag meddela, usch. Ben och ansikte är ju det jobbigaste att få gjort, kroppen går ju på några sekunder. Tur att 2 av 4 hästar var snälla i alla fall…. 😉

20131030-000404.jpg

20131030-000451.jpg

Jensen’s

Inlägget publicerat: 29/10/13 18:11 - Grooming - Inga kommentarer

Efter storm, orkan, hårda dagar och lite till har vi begett oss till Herning för att käka på Jensen’s Bofhus, äntligen maaaaat efter en hel dag utan!

20131029-181134.jpg

 

Träningsbilder

Inlägget publicerat: 28/10/13 22:29 - Bilder, Grooming - 3 kommentarer

En av mina småtjejer som trimmades för Robin i onsdags. Tillsammans med mina härliga norska väninnor så red jag båda mina med deras olika hästar. Den här gången hoppade denna mycket bättre än senast, eller framförallt, jag hade en bättre ridning. Det tar sin lilla tid att komma tillbaka, framförallt när jag nu normalt sett faktiskt inte är en hoppryttare. Men jag har otroligt roligt när jag får lov att hoppla häst också, nostalgi från 11-års åldern när man var hoppryttare 😀

Dagens outfit

Inlägget publicerat: 27/10/13 12:43 - Bilder, Dagens outfit, Grooming - 2 kommentarer

Någon var nyfiken på vilka ridbyxor det är jag rider runt med när jag har en stor logga på ena benet – det är Tyras härliga byxor, och som svar på ännu en fråga så finns dem i fler färger. De blåa föll dock mig bäst i smak! (Och ja, vi har typ haft lite översvämning i stallet för er undrande.)

Jumping 4 yrs old mare

Inlägget publicerat: 27/10/13 10:05 - Filmer, Grooming - Inga kommentarer

Här kommer en runda från onsdagens hoppträning på fyraåringarna! Vi startar med härligheten som jag red mycket tidigare i år när jag var nere och jobbade några veckor här. Tyvärr har hon inte blivit riden så mycket och väl som önskat när E har haft så många hästar och ingen som kunde ta några åt henne, men hon börjar komma tillbaka sakta men säkert dag för dag. Den här träningen gav bättre resultat än senaste dessutom tycker jag – inte minst troligen för att jag själv kommit lite mer in i det efter att ha varit igång med ridningen i snart 2 veckor.

Men ha fortfarande väldigt mycket förståelse över att jag har det skitjobbigt – i och med att jag inte har kondisen, lite suddig känsla och framförallt när det kommer till hoppningen att ha haft ett sånt långt avbrott från ridningen så gör sig avståndsseendet äckligt svårt för mig. Pluset är väl att jag funkar bra med unghästar och är kall på hinder! Hinderhöjden ligger på ca 1m.Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se