Sängmode activated

Inlägget publicerat: 31/03/14 22:27 - Allmänt - Inga kommentarer

Tappar krigare är numera sängliggandes typ döendes. Nej men, jag har fått en smäll av sjuka som jag stött på tidigare också. Det svullnar upp i öronen/örat i det här fallet, blir rött och irriterat med en go smärta i det hela också. Inte nog med det så brukar det gå ut som en förskylning, så igår natt hade jag ett helvete. Halsen började göra ont som tusan, hela min vänstra sida (dvs öra, käke, kind, ja allt) bara ömmar när jag nuddar minsta lilla eller gör ett för häftigt smile i ansiktet. Smärta gick också ner i min överarm på samma sida som jag har det ”ör-onda” i, det känns fan inte normalt. Jag hoppas att det beror på att jag ändå låg ganska länge på den armen när jag såg på film igår, men jag varierade ändå mitt säng-moode så det känns lite knepigt. Vid 4 imorse kunde jag slappna av lite och kom i sömn någon gång efter det, kul.

Inte nog med det så har jag huvudvärk till högsta grad och hungrig som tusan. Men varken kan eller orkar laga mat. Blää, jävla pissdag. Jo en sak till när jag ändå är igång, jag sitter i världens beslutsångest över ett stort steg i livet som jag egentligen måste besluta mig för fortfort. Skitdag helt enkelt, nu fortsätter filmmaraton 🙂

IMG_1116
Här om dagen var jag strålande pigg i alla fall…

Dreaming me back

Inlägget publicerat: 31/03/14 16:28 - Alanya, Bildminnen - 1 kommentar

Bränner CD-skivor för fulla muggar och stoppade upp i en av mapparna. Take me back to summer 2013, inget kommer bli så bra som den sommaren var. Värme, sol, fest, bad, vänner, kärlek, allt. Här visade jag tjejerna castle. Miss it!

DSC_0100 DSC_0102 DSC_0111 908842_10200731246585598_942651876_n IMG_0853 DSC_3686DSC_0059

Alanyahits söndag

Inlägget publicerat: 30/03/14 23:49 - Musik - Inga kommentarer

Som ett avslut på en vecka med ”Alanyahits” kör vi på en grymt bra turkisk låt. Jag har älskat den sedan första gången jag hörde den och kan inte sluta att få rysningar av den. Att jag älskar det turkiska språket är ju såklart en stor delaktighet i det! Låten handlar om något olyckad och arg kärlek i princip.

Av ren nyfikenhet för er som kanske inte alls är intresserade utav turkisk musik, vad tycker ni om låten?

buy generic cialis

Ponnybesök

Inlägget publicerat: 30/03/14 22:13 - Bilder, Gennes life - Inga kommentarer

Igår var jag och mamma på besök i Kungsbacka hos familjen Björkman som har min fuxfärgade lilla diamant, ingen mindre än Martijn. Vi blir alltid lika varmt mottagna hos dem, av både människor och djur 😉

Tillsammans med Frida så tog vi en uteritt med Martijn och hennes b-ponny Harry. Åh vad kul det var att sitta upp på min lilla plutt-ponny igen efter så lång tid! Han är ju för charmig alltså. Det blev en jättemysig tur i och med att solen strålade och det kändes som svensk sommar faktiskt.  Skönt nog (inte för att jag hade trott något annat men ändå) så kändes Tino precis som vanligt. Eftersom att jag känner honom så väl så passade vi på att låta honom få utlopp på lite extra vårenergi, och jag släppte honom på några sträckor där han satte fullt ös med enkel svenska. Det var nyttigt för honom att få sätta in högsta växel. Mamsen och fru Björkman tog sig en promenad och mötte oss där det blev lite bilder klickade under turen.

Ni får förresten kika in på Fridas blogg, www.fridabjorkman.horseworld.se.

DSC_0014 DSC_0021 DSC_0025 DSC_0028Någon fick utlopp av sin lite överflödiga energi i alla fall, haha. Martijn-normal faktiskt…

DSC_0044 DSC_0048 DSC_0063 DSC_0076 DSC_0079 DSC_0087 DSC_0098

Vår hemska värld

Inlägget publicerat: 30/03/14 21:18 - Allmänt - 2 kommentarer

Jag gråter, fullständigt gråter tårarna ur mig när jag läser om hur människor kan gå så långt att dem dödar en annan människa. Att fotboll, en helt vanlig sport så älskad av många människor kan leda till ett slut för någon. En oskyldig människa, någons barn, någons man, någons pappa, någons vän, någons bekant, oavsett vad så är det fruktansvärt. Tänk om det vore min pappa? Min pappa som gillar att åka och titta på hockeymatcher. Ska jag behöva vara rädd över att släppa iväg min egna far på en match på grund av andra människor med fel i huvudet?

Nej, jag förstår inte. Förstår inte hur mänskligheten kan vara som den är. Alla tankar går till denne mans familj, vars barn som imorgon kommer att vakna upp utan sin pappa. Det gör så jävla ont i hjärtat. Rest in peace

1200Bilden är lånad från aftonbladet.se

 Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se