En bästis i Alanya

Inlägget publicerat: 30/08/14 19:10 - Alanya - 2 kommentarer

Veckorna rullar på liksom dagarna och det senaste har jag fått träffa många gamla och saknade ansikten. Bland annat en av mina bästa vänner, oavsett hur långt ifrån vi är varandra, hur olika vägar vi gått, hur få gånger vi faktiskt träffats och hur långa perioder som kan gå utan att vi snackar så är det alltid likadant när vi träffas eller hörs av. Jag kan vara helt öppen för Ingrid och tänker inte ens efter när jag säger saker. Vi kan titta på varandra och förstå sammanhanget vad vi menar utan ord, vi kan snacka om svett på diverse ställen till att tipsa varandra om olika saker inom alla kategorier. Det är för mig äkta vänskap!

Tyvärr har vi inte hunnit umgås så mycket eftersom att I är här med hennes familj, men vi har allt fått klackarna i taket, rejäla bakfyllor och planerar en återförening så fort jag kommer hem.

IMG_8776.JPG

IMG_8727.JPG

IMG_8822.JPG Till och med hunnit ta en selfie med Justin Bieber… 😉

Häng på oss imorgon!

Inlägget publicerat: 27/08/14 16:57 - Alanya - 3 kommentarer

Imorgon torsdag planeras det båttur – om någon läsare vill joina kontakta mig på FB! Passar både familjer o ungdomar. Let’s be niggaaaah 😀

IMG_8278.JPG

Skepp ohoj kapten

Inlägget publicerat: 18/08/14 19:03 - Allmänt - 10 kommentarer

Båtturer har blivit ett sant yrke här nere för mig och min fruga. En gång i veckan sitter fint har vi kommit fram till nu och visst följer vi det. I fredags körde vi nämligen än en gång en båttur inom loppet av två veckor med två svenska vänner. Vi har så jäkla kul på båten i och med att vi känner ägare och personal och får gå loss hur mycket vi vill. Musiken kör vi nästan alltid via min spotifylista tack gode gud, så den är prima. Våra fina dansshower har dessutom slått igenom stort (haha) framförallt på svenska gäng som åker, så ja… Underhållande och underhållna blir vi, inte syssellösa så att säga. Komiska är att alla ligger däckade och döda ungefär 1h utslagna efter nattens bravader, men sedan tar det liv.

Något av det absolut bästa är att simma in i grottorna. Båten stannar under turen på flera ställen för ”badpaus”, och alltid vid ett specifikt ställe där man kan simma in (även med hjälp av smarta flytgrejer) till stranden och då också in i välkända grottor. Detta är alltid lika spännande – framförallt när man ska få tag på en speciell lera som går att ”kleta in sig i” för att få huden superlen och äldre skall tydligen ”se några år yngre ut” med detta. Ballt är det!

Nästa vecka kör vi igen! Hojta till mig om ni är här och vill hänga på oss, alltid roligt med nya ansikten 😀
Det är alltså en dagstur (10.00-15.30-16) och morgonmacka + buffé ingår, jag löser bra priser! Alla dagar i veckan går den.

IMG_8411.JPG

IMG_8375-0.JPG

IMG_8394.JPG

Grattis Frida & Martijn

Inlägget publicerat: 17/08/14 13:11 - Allmänt - Inga kommentarer

Vad glad och stolt jag blir över morgonens meddelande över att Frida och Martijn idag vann sin första klass i Div 2 på 66,66%! Utveckling efter utveckling, så kul att se och följa. Duktiga ni!

IMG_8393.JPG

IMG_8392.JPG

Värmebölja på G

Inlägget publicerat: 12/08/14 18:07 - Alanya - 3 kommentarer

Som om vi inte har det varmt nog redan så så vi de närmsta dagarna få in ännu mer värme. Nog för att jag inte gillar kyla och ska absolut inte klaga egentligen meeeen runt 40 grader är tusan väl mycket.

Det jobbigaste är egentligen nätterna med sina 30 grader. Man svettas ju bara man går ut i rummet som saknar AC, tänk er då att det är ännu varmare ute. Vissa kläder är uteslutet och färgerna får man också tänka till på, så mycket som svetten rinner. Snygg är man tills man kommer utanför dörren, haha.

IMG_8198-1.PNGHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se