Alanyahits fredag

Inlägget publicerat: 31/10/14 17:00 - Alanya, Musik - Inga kommentarer

Den här låten suger egentligen, men våra DJ:s fixar dem ju så mycket bättre. Att vi sen själva byter ut texten till något mer passande för vår del såsom ”Eat sleep vodkabull” gör ju också mycket, haha.

Ny dag nya möjligheter

Inlägget publicerat: 31/10/14 09:27 - Oliva Nova Tour - 2 kommentarer

Godmorgon på er från ett redan ca 20 graders varmt Oliva! Idag väntas vi få det väldigt varmt likaså framåt nästa vecka. Som om vi inte redan har det tillräckligt, det är härlig sommar här. Dock blir det jobbigt i längden när man stressar runt och jobbar, svetten bara rinner… Men alla gånger hellre detta än minusgrader, helt klart!

Igår blev vår femåring placerad som nummer 7, tävlingen gick på stora gräsbanan och hon var nolla o så fin! Dagen innan blev hon 11:a så det går framåt.

Nu på förmiddagen har vi det lite lugnt, i skrivandes stund sitter jag och Eva i lorryn och ser på lite film samt äter frukost. Enormt skönt att ha tid till det, både att äta frukost lugnt och att känna ”no stress”. Stallet gjorde jag ju klart tidigare, men vi ska snart ta oss ut och rida var sin häst. Jag ska ta ner vår lilla bestämda femåriga dam till beachen – om jag kommer dit, haha. Hon är lite speciell… Men vi får väl försöka haka på någon 😉

I eftermiddag har vi fyra hästar till start, varav två i de stora klasserna. Hoppas på att allt går vår väg!

IMG_1890.JPG

Alanyahits torsdag

Inlägget publicerat: 30/10/14 17:47 - Alanya, Musik - Inga kommentarer

Här är nog en låt som vi alla känner igen oss i, och den påminner nog flertalet om Alanya också för den delen. Sommar, sommar och åter igen sommar. Och kärlek.

Ready

Inlägget publicerat: 30/10/14 09:50 - Allmänt - Inga kommentarer

En här tösen börjar bli redo för sin start på stora gräsbanan idag!

IMG_1858.JPG

Alanyahits onsdag

Inlägget publicerat: 29/10/14 21:41 - Alanya, Musik - Inga kommentarer

En av världens bästa låtar helt enkelt. Mina känslor bara kokar när jag hör den här, gång på gång!Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se