Tack Stockholm

Inlägget publicerat: 30/11/14 10:04 - Allmänt - Inga kommentarer

Söndag morgon och Sweden Horse Show är över för min del. Jag tänkte ge er en utvärdering när jag kommit hem till mitt stabila datorbord. Det har i alla fall kort sagt varit intensiva och snabba dagar men väldigt trevligt att träffa alla människor som man aldrig ser i vanliga fall!

Jag och Ingrid kom hem vid 02 igår natt och är redan oå väg till stallet. Jag ska ju få äran att rida den nya röda, kul! På tal om rött så fick jag faktiskt med mig något rött från mässan igår, jag visar er det senare. Här är lite goa selfisar från oss HS:are igår!

IMG_3219.JPG

IMG_3210.JPG

IMG_3208.JPG

IMG_3206.JPG

Tävling på Horsespot

Inlägget publicerat: 29/11/14 11:50 - Allmänt - Inga kommentarer

Vi har packat flera goodiebags till tävlingen som Horsespot har på facebook – kika där och delta i tävlingen för en faktiskt bra goodiebag!

IMG_3167.JPG

Lost in Stockholm

Inlägget publicerat: 29/11/14 10:08 - Allmänt - Inga kommentarer

Efter att ha blivit förlorade bland stans alla pendeltåg och ”det där underground du vet” som jag kallar det för (tunnelbana påpekar Ingrid) så har vi äntligen en timma sena nu på morgonen hittat från hotellet till centralen och pendeln som går till Friends arena. Igår virrade vi runt i Stockholm hur länge som helst och blev ungefär 2 timmar sena till middagen med Horsespot. Vi hittade inte ens varandra på centralen först, alltså hur losta? Dessutom åkte vi till fel stationer hit och dit och det gick så långt att Ingrid dessutom började inbilla sig att ”det åker bilar” i tunnelbanorna… Ja ni hör ju själva, vi två tillsammans är inte helsmart.

Det var en jättetrevlig (!) middag och kortare utgång med Horsespot-gänget igår, jag tror alla tyckte detsamma. Dessutom fick jag träffa två väldigt saknade Alanya-vänner, min älskade partner in crime My som lämnade mig i Maj efter en lång dramatisk vår tillsammans och en go turkkompis. Nostalgi!

Bjuder på ett gäng bilder från gårdagen från HS-middagen, mig & My, ett vackert Sthlm samt min och Ingrids hotellrum.

IMG_3125-0.JPG

IMG_3124-0.JPG

IMG_3130-0.JPG

IMG_3123.JPG

IMG_3136.JPG

På plats på Friends

Inlägget publicerat: 28/11/14 13:04 - Allmänt - Inga kommentarer

Jag lyckades! Hann med tåget imorse med 1 minut och har hälsat på Horsespot-gänget, tittat på dressyr med ponnysanning-Joanna och nu hänger vi på ett matplace över mässan. Härligt att vara här!
IMG_3107.JPG

IMG_3108.JPG

IMG_3109.JPG

IMG_3111.JPG

Tåget mot Stockholm

Inlägget publicerat: 28/11/14 06:26 - Allmänt - Inga kommentarer

Godmorgon alla söta som mindre söta läsare! Utan att ha hunnit varken fixa mig till människa eller att ha hunnit äta frukost sitter jag på tåget vilket jag gjort sen 05:30. Det ska bli spännande att se hur jag kommer att överleva hela denna dag som är fullsmockad med olika saker, framförallt efter enbart 2,5 timmars sömn inatt. Typiskt mig alltså!

Glöm inte att ni kan träffa mig i Horsespots monter idag klockan 17.30! Där kommer jag att svara på alla era frågor kring grooming. Hur är det egentligen att resa land och rike med hästar? Hur går man tillväga för att bli en bra groom? Yes, just ask me what you want! Även om ni inte har några frågor hade det varit så kul att se ansiktena bakom mina läsare så kom gärna förbi ändå och säg hej!

IMG_1425.PNGHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se