Sammanfattning av Madrid

Inlägget publicerat: 20/05/15 10:16 - Allmänt - 8 kommentarer

Bilderna nedan får lätt sammanfatta en superbra vecka i Madrid! Vi har haft otroligt bra väder och massvis med fritid – och kunnat utforska Madrid centrum som låg endast 10 minuter bort med taxin. Jag är SÅ nöjd med denna lilla ”minisemester”.

Älskar ju att få se nya platser och städer, människor och sol. Jag och Evas norska killkompis som åkte med oss ner var till och med ute första kvällen (efter att ha åkt i över 25h och sovit max 2) haha, men fy f-n vad kul det var. Det var ju en stor fotbollsmatch samma kväll så många var ju ute trots en onsdag. Spanjorer sen… Woah ska ju inte klaga precis 😉 Hur jag mådde dagen efter vill jag aldrig uppleva igen och ska aldrig mer låta folk bjussa mig hejvilt, haha.

Madrid är helt klart en nice stad och det är nog inte sista gången jag blir där! Hästarna har skött sig exemplariskt från groom-sidan, och även med ryttare på ryggen. Starlight, vår hingst är bara för guld värd. Han är så cool, så cool. Siam plockade hem en tredjeplats i sista klassen dessutom, den superstaren! Så två härliga rosetter med henne hem. Eva har skött pilotstyrandet superbra i princip alla starter, superfokus och grundplan som SKALL slutföras! Hoppas ni uppskattar alla bilder 😉

Spain show

Inlägget publicerat: 17/05/15 09:54 - Allmänt - 5 kommentarer

Tävlingen här i soliga Spanien rullar på med blandade resultat, varav Siam var toppen igår och tog en fjärdeplacering efter en redigt kvick runda! Duc är kvalificerad till Grand Prixen som är allra sista klassen på hela tävlingen alltså idag, och Star gjorde enormt fina språng igår. Jag är helt bränd av all sol, och går runt med en tan som inte är i närheten av visningsbar egentligen, haha. 

                 

Take off

Inlägget publicerat: 12/05/15 17:09 - Allmänt - 1 kommentar

Efter en extremt lång, hård och stressig dag igår rullar lastbilen nu iväg med tre hästar mot Madrid för en veckas show! Vi väntar 37 grader som ett välkomnande imorgon när vi når fram, oh my god haha… 

     

Thursday competition

Inlägget publicerat: 09/05/15 08:23 - Allmänt - 1 kommentar

Det rullade på fint under tävlingarna i torsdags. Vi kom iväg så pass att vi slapp stressa ihjäl oss till första start. Suveränt dessutom att ha en provjobbare med sig som kan hålla hästarna och samtidigt lära sig av att se på när jag jobbar. Win-win situation liksom.

Dessutom är det ju inte helt fel med en kameraman i högsta hugg. Så är det när man arbetar tillsammans med en bloggare… 😉

Det är inte alla hingstar du kan hålla utanför lastbilen såhär i enbart grimma! Min är lugn så länge det inte är 100 andra hästar som skriker och far runt, men skönt nog hamnade vi på en avskild extraparkering och där var det inga problem att låta hästarna småbeta som belöning efter en start 5 minuter liksom. Och för er oroliga så satt jag ner i max 2 minuter, mest för att få några roliga bilder.

Anledningen till att vi har två grimmor på hingsten är av säkerhetsskäl. Om han sliter loss en grimma så har han alltid en till på sig som fungerar. Vi sätter alltid fast honom i två kedjor i lastbilen istället för en, och då i de två olika grimmorna enbart för lite extra säkerhet!

Bästa teamet redo för en solig show nästa vecka!

Tävlingsdags

Inlägget publicerat: 07/05/15 13:24 - Allmänt - 1 kommentar

Idag har varit en helkörig förmiddag med en tur till verkstaden för att hämta lastbilen som varit på service, ta emot veterinären för att vaccinera och se över vår skadade häst, rida två hästar och sedan förbereda och lasta på saker och två hästar på lastbilen för att åka på tävling.

Eva har hämtat upp vår svensak provjobbare som landade på Geneve nyss och är på väg tillbaka hit… Hon borde vara här nu men det är säkert köer.. Ger mig lite tid att andas ut och inte ha allt för ont i magen som alltid kommer när jag har många saker att komms ihåg, utföra och i snabbt tempo. Memorerar allt nu men tror nog att det är fine. Solen skiner och det är härligt (läs nästan för) varmt, men inget att klaga över! 

 Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se