Dagens kloka råd

Inlägget publicerat: 19/01/16 17:49 - Allmänt - Inga kommentarer

  

Hello my winterland

Inlägget publicerat: 17/01/16 16:30 - Allmänt - 1 kommentar

Klockan ringde inte denna morgon, utan jag fick ett skönt uppvaknande av solens strålar från fönstren. När jag kikade ur blev jag näst intill blöndad av all nysnö som lagrats under natten, det var enorma massor. Dock extremt vackert och solen värmer skönt, även om det såklart är kallt ute. Det är fantastiskt att vakna upp till denna utsikt.

En god frukost bestående av blåbärspannkakor och såklart morgonkaffet så blev jag piggare i alla fall, i vanligt ordning. Gårdagen var det tidigt uppvaknande som gällde och jag suger rent ut sagt på att dra mig upp ur en varm skön säng på morgonen, speciellt när det är kallt och mörkt ute, huh.

Det där med att töja ut ett par läderstövlar har jag fått i huvudet nu också då min vän har ett par stövlar som är något för trånga just nu och som hon tycker var en bra idé för mig att jobba med – det vill säga stappla runt i dem inomhus någon timma vaje dag för att töja ut dem. Nåväl, kanske lite extrapengar att kunna spela med…? Här är förresten några kenoregler du bör känna till, kanske underlättar en del om du är spelsugen!

Nu ska jag bege mig ut för att se vad dagen har att erbjuda. Ha en fin dag ni alla!

 

Welcome, 2016

Inlägget publicerat: 17/01/16 04:50 - Allmänt - Inga kommentarer

Hej och välkommen, år 2016! För ett par veckor sedan, eller för att vara exakt den 5:e januari lämnade jag Turkiet och mitt varma och soliga Alanya efter nästan 6 månaders vistelse. Mina planer går aldrig som planerat uppenbarligen och några månader mer blev det tillbringat i Turkiet än tänkt, men vad gör det om några år, som man brukar säga. Lev så länge du kan och gör det bästa av livet!

Jag tar ett mellanstopp och kör ett par månader bland snötopparna, för att sedan bege mig hem till min väldigt hårt saknade familj och Sverige <3  Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se