Willst du

Inlägget publicerat: 31/10/16 18:03 - Musik - Inga kommentarer

Troligen en av sommarens mest spelade låtar för våran del i Alanya. We ♥ it!

Mitt personliga fotokollage

Inlägget publicerat: 31/10/16 16:01 - Allmänt - Inga kommentarer

Många av er vet ju att jag reser mycket och också väldigt ofta. Även om det är en kort eller längre vistelse utomlands så kan man verkligen inte beskriva upplevelsen. Nyligen gick jag igenom det sista halvårets arkiv och började sortera mina foton, och kom fram till att det skulle vara smidigt men även riktigt snyggt att göra ett fotokollage av dem. Jag hittade inspirationen om fotokollage på canvasonline.se som är en tryckeriguide online. Jag har tidigare köpt färdiga ramar från Ikea och skrivit ut bilderna men i år skulle det vara kul med något lite annorlunda.

Alla bilder blir inte alltid hundraprocentigt bra givetvis, men vissa av fotografierna sticker verkligen ut bland mängden och det är dessa jag funderar att göra något snyggt av! Sex till nio bilder på en och samma tavla, vilket gör att jag kan se många delar i samma bild från detta härliga halvår som har rullat på under solens strålar. Det hårda är bara att besluta vilka bilder jag ska välja utav alla, det är inte det lättaste. Blir det en beställning kommer jag dela med mig av resultatet i bloggen givetvis:)

Tills vidare pryder denna ram & foto mitt fönster i Sverige…
14907688_10154161538067956_8724488090405757200_n

Up from bed

Inlägget publicerat: 31/10/16 11:06 - Allmänt - 4 kommentarer

Det finns ingenting så skönt än när man vaknar upp relativt tidigt på morgonen, bara sådär. Ingen väckarklocka, ingen speciell tid att passa, utan bara vakna upp och känna, ”goodmorning world!”

Mina första rutiner varje morgon är att öppna telefonen, skriva godmorgon till Burak ♥ och sen försöka avgöra hur länge jag ska ligga och dra mig. Imorse vad jag ganska snabbt uppe på benen, och valde att inte försumma morgonen i sängen. På med träningskläderna och ut på en ganska kylig morgonrunda. Enbart en kort powerwalksrunda i och med att min hals säger ifrån. Jag har varit krasslig med halont i över 10 dagar nu, så blir det inte bättre måste jag väl ta kontakt med en doktor. Typiskt mig att vänta ut tiden så mycket jag kan, jag tycker alltid att kroppen ska få jobba bort såna saker av sig själv med hjälp av lite support med en bra hjärna som kan kombinera en lugnare vardag och bra mat/dricka till det, men nej det är väl något mer virusaktigt som sitter och sticker kanske.

morgon Kaffe & en stor potion med fil, kiwi, banan & mussli är belöningen på en morgonpw.

Och en sak till er som still staying strong här och läser, jag vill gärna gottgöra er så bra jag kan efter min långa frånvaro, så om ni har några önskemål på inlägg så får ni gärna putta en kommentar här under! Jag har för mig att någon frågade om hur Burak uppfattade och tyckte om Sverige, är det fortfarande aktuellt så kan jag absolut ta det te x. Up to you 🙂

Swedish ground

Inlägget publicerat: 30/10/16 18:15 - Allmänt - Inga kommentarer

Ja, vem ska hålla i ställningarna här på bloggen om inte jag själv? Ingen blogg rör sig framåt utan en person bakom tangentbordet. Livet flyter på trots allt, och jag har många bollar i rullning om olika saker. Om ungefär ett år hoppas jag stå på en stabil grund och kanske, kanske kunna satsa igen på en bra blogg. Men jag lovar ingenting längre, i och med att det inte alltid är lätt att hålla eller utföra. Det är många faktorer som spelar in.

Ni sitter jag nyanländ i Sverige, njuter av de senaste topplistorna från Spotify och funderar på hur de närmsta månaderna kommer att se ut. Burak är fortfarande kvar i Turkiet, och beroende på hur allt ser ut framöver så kommer han möjligen till Sverige runt jul. Jag hoppas på det i alla fall, men vågar inte hoppas allt för stort. Det hårda med att leva med distansförhållande, framförallt med någon från ett så hårt land som Turkiet med tanke på visum och hårda krav. Men vi jobbar på och håller minerna uppe!

För min del gäller det nu jobbfokus. Om någon vet om något passande jobb eller sådär så kan ni ju alltid slänga in en kommentar eller sända mig ett mail. Världen är liten, man vet ju aldrig om rätt ögon läser just detta inlägg, så jag kan ju i alla fall nämna det.

Gladeligen kan jag också nämna att jag ska få krama, pussa & rida lite på Mingmang framöver! Han står ju fortfarande ungefär 10 minuters bilfärd från oss, så det är fantastiskt. Tyvärr skadades han precis när hans kurva var på topp, av en sådan enkel och tråkig sak som en spark i hagen. Stackars, stackars Mingmang och stackars Linda som har tränat så hårt och varit så förberedda för en hel tävlingssäsong. Så händer något sådant, som ingen egentligen kan rå för. Lek eller argsint häst, ingen aning men lika tråkigt hur som. Det har gått många månader nu sedan dess, och sakta men säkert är Mingmang på spåret igen, men man vet inte än om det är hållbart eller inte. Det sårar mig också att få höra det, en så fin och snäll häst som Mingmang med en hel framtid framför sig ska inte ens behöva stå och väga om det kommer att hålla eller inte. Stackars… Men men, det ska bli fantastiskt kul att få krama om honom igen efter många månader borta, och också töja ut ridmusklerna lite… 😉

dsc_0877

Bilden är från en avjoggning med fina Ming förra året efter ett litet passHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se