Christmas is over

Inlägget publicerat: 28/12/16 14:18 - Allmänt - Inga kommentarer

Julafton är avklarad, med flera fina julklappar och en mysig hemmakväll. Jobbet rullar i vanlig ordning och jag tar åt mig så mycket som jag bara kan i jobbväg. Nyår står på tur, och den förväntas tillbringas med mitt gang här i Sverige som det har blivit en tradition att fira nyår med. Det som saknas är väl egentligen snö, pojkvännen och Alanya, typ. Det börjar rycka i mig när jag ser alla vänner som gör sig startklara att ta nästa plan ner till ghostcity. Wish I was one of them. Samtidigt som jag egentligen bara önskar att få vara här, tillsammans, och ha det superduper.

Catcha’de den här snygga bilden på mig och Ming dagen innan julafton. Mys!
(Blommorna är jul-effekt, såklart haha.)img_4153

Froozen

Inlägget publicerat: 13/12/16 10:18 - Allmänt - 4 kommentarer

Wow, lucia idag och jag kom ihåg bloggen för att önska er en glad Lucia…Inte riktigt kanske, men ändå. Kände mig skyldig att såklart lämna något avstamp. Det rullar på för mig, jag jobbar så mycket som jag får och har möjlighet till och umgås så mycket som möjligt med gamla och nya vänner på helgerna. Jag gymmar extremt mycket också, nu när jag äntligen fått köpt mig ett nytt gymkort. Det känns så mycket bättre när man har saker att göra hela tiden! Man liksom glömmer bort lite vilken dag man står och stampar på, och vips så har ytterligare en vecka gått.

Vi catch’ade den här fräcka dimman här om dagen ut över Uddevallabron och hamn. Den gjorde sig riktigt vacker där och fräck till mina superhärliga träningsbyxor.

o1extra

o5extra

o21extra

Turkisk filmfestival

Inlägget publicerat: 04/12/16 10:38 - Allmänt - Inga kommentarer

Det här kommer kanske i lite sista minuten, och är kanske inte heller så jätteintressant för många utav er. Men för några kanske – SF bio i Göteborg visar nämligen 6 olika Turkiska filmer denna helgen. (3-4 December). Det är turkisk tal och engelsk översättning. Personligen tänkte jag och en gammal Alanya-väninna som nyss flyttat till Göteborg unna oss en mysig eftermiddag med lite turkisk film och fika. Kram!

15232260_1650701238557424_1480967023988336439_nHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se