Sommarabstinens

Inlägget publicerat: 10/03/17 10:58 - Allmänt - 7 kommentarer

Åh vad jag längtar tills sommaren! Nog för att vintern faktiskt, mot all förväntan har rullat på relativt bra så går nu slutspurten ganska segt må jag säga. Om ungefär två veckor fyller jag dessutom år, helt sjukt gammal förövrigt, och efter det lär det inte gå snabbare. Som de sista 5 åren så har jag inte koll på planerna inför varken födelsedagsfest eller sommaren för fem öre. Jovisst, jag har ju mina önskningar och tankar, men inte fullt schemalagt. Jag känner bara ett sådant enormt sug efter sol, bad & härliga utekvällar.

När jag var nere sist hade vi upp till och med 22 grader någon enstaka dag, annars var temperaturen på runt 15-19 grader vilket var j*kligt kallt så fort man var i skuggan, men bättre i solen. Så kortfattat har jag varit ifrån solen extremt länge nu och börjar få mina vitaminbrister över detta. (Skämt åsido, men sol behöver vi haha.) Vill nuuuu ♥

Prioritera rätt saker

Inlägget publicerat: 03/03/17 13:13 - Allmänt - Inga kommentarer

Det här inlägget presenteras i samarbete med Consector.

Många funderingar har ploppat upp genom åren, hur jag har möjligheten att resa så mycket som jag gjort och samtidigt haft egna hästar. Svaret är ganska enkelt,  jag var ju student när jag utförde mina tävlingar som hetast och mina snälla föräldrar stod som sponsorer för både tävlingar & hästar. När jag senare insåg att jag ville resa mer, ja då övergick det till jobb med hästar internationellt istället. Jag tog helt enkelt ihop min hobby med mitt jobb till en fin kombination. Det var inte det lättaste till en början, men med en drivande inre själ och mycket vilja så växte det fram mer och mer. Det gäller att våga satsa och tro på det man vill göra!

Jag har varit med om många fantastiska bitar under allt resande, har stött på många människor under mina mil och för att inte tala om alla underbara och inte lika underbara hästar som jag har fått arbeta med.

Bilden är från mitt allra första groom-jobb som jag utörde i Spanien.

Men det är stor skillnad på att jobb med hästar, och att ha egen häst. Hur det blir i framtiden med hästar för min personliga del, det vet jag inte. Det enda jag vet är att jag behöver en bra grund att stå på innan tankarna för en egen häst får bli för starka.

Vissa tar sig kanske lite vatten över huvudet gällande alla kostnader för att ha en egen häst. Det dyker upp oväntade veterinärkostnader, hovslagare, tävlingsavgifter, foderavgifter, stallplats, ja, allt. Att i samma stund ha en lägenhet, mat och övriga livskostnader att betala för kan vara hårt, i alla fall om man är ung och kanske inte hunnit så långt i sin jobbkarriär. Hur lyckas man med att få det hela att gå runt då? Svaret kanske är tråkigt och vanligt, men så enkelt som prioritering. Lika väl som man väljer att resa, köra bil, spela golf eller att rida så måste man välja rätt saker. Det kanske inte alltid är en dans på rosor, men det är hur allt går ihop. Något jag vet är i alla fall att vi hästmänniskor är enormt envisa, så jag är näst intill säker på att de flesta kan lyckas om de bara vill!

Nytt från Sean Paul

Inlägget publicerat: 03/03/17 13:05 - Musik - Inga kommentarer

Sedan liten har jag varit ett fan utav Sean Paul, och igår släppte han sin nya singel! Lika bra som de flesta andra låtar som han gjort eller är beblandad i. Hans stil, eller hans röst kanske vi ska säga är speciell. Den är ett faktum i många låtar, den bara gör det bekvämt och till ett, ja, faktum.Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se