Egna symboler ♥

Inlägget publicerat: 27/04/17 12:13 - Allmänt - Inga kommentarer

Dessa två väldigt fina och skinande halsband fick jag äran att plocka upp ur deras askar idag, en till mig och en till Burak. Ser ni siffrorna på dem? Det är datum, som givetvis har en speciell betydelse för oss.

Allt från smycken, brickor, namnskyltar, glas och så mycket mer presenteras hos Gravyrbutiken som är skaparna till mina halsban. Och givetvis, liksom jag har gjort så kan du gravera in varlfri text eller siffror, te x ditt namn, födelsedatum eller vad du nu önskar. Det är så smidigt, som present eller till en själv. Kanske en bra studentpresent om du inte heller hittat det till den blivande utspringaren.

Jag valde brickan smal silver och i längden 50 cm. (Helt perfekt längd.)
Väldigt snabb leverans och väl inslaget.

Detta inlägg är i samarbete med Gravyrbutiken.se
skrivet med mina egna åsikter och erfarenheter.

Upp i sadeln

Inlägget publicerat: 24/04/17 09:22 - Bilder - 4 kommentarer

Se, vilken snygg kille jag fick träffa för ett par dagar sedan! Bra kombination när L, Mingmang’s ägare behöver avlastning och samtidigt kunna lämna hästen till någon som hon kan lita på till 110%, och när jag har lite ridabstinens. Eller ska vi säga Mingmang-abstinens… 😉 ?

Men sen det här med sits… Hur kan det vara så jäkla svårt att kunna sitta bra!? Jag har verkligen tappat alla (!) bål och magmuskler för jag orkar inte sitta tillbaka. Sen är jag ju ganska många kilon lättare nu än när jag och Ming var ett team, så han är ju inte sen att utnyttja detta genom att försöka dra mig ut ur sadeln och gå emot de små halvhalter jag försöker göra med min lilla kropp. Tänk hur ridningen kan förändras!

Tips för killar & män

Inlägget publicerat: 20/04/17 21:29 - Allmänt - Inga kommentarer

En sån här lite grådaskig vecka är det lite extra kul att få post vilket jag fick för några dagar sedan. Även om det inte var direkt till mig, så var det i alla i grund och botten från mig till min pappa. Ett sött och mycket välpacketerat paket som jag har valt att klicka hem från Trendhim.se med den enkla anledningen att göra något litet extra för min far. Dagen efter min beställning gått igenom så fick jag varorna. Snabbt!

Så, för alla er som på något sätt skulle vilja uppmuntra er bror, pappa, pojkvän eller om du själv är av manligt kön så kan jag nu av erfarenhet tipsa er om denna website där jag la mina beställningar. I paketet som kom fanns både ett fint basic svart läderbälte med guldspänne, samt ett par stilrena mörkblå hängslen. Paketet var dessutom sött extrautrustat med lite karameller. (Och dem gick till mig… 😉 )

Utvärdering på diverse varor är ganska enkla utifrån vad jag fick i ord från min far, att det är otroligt skönt att kunna växla från hängslen och det ganska tjocka och väldigt stabila/kraftiga bältet. De passar ju i olika situationer, om det nu är jobbrelaterad klädsel eller bara en enklare outfit för hemmabruk. Mycket nöjd över de båda produkterna!

Hängslena kan ni hitta här.
Skärpet kan ni hitta här.

Att tillägga är också att allt är fraktfritt i hela Sverige!
Inlägget är i samarbete med Trendhim.se med egna utvärderingar och ord från mig.

Positive vibes

Inlägget publicerat: 10/04/17 14:23 - Allmänt - Inga kommentarer

Varför inte slänga upp de resterande bilderna som jag har sedan sista Mingmang-visiten, man blir ju bara så positivt laddad över att se den här fina hästen! 

Tillsammans är vi starka – Stockholm ♥

Inlägget publicerat: 09/04/17 20:11 - Allmänt - Inga kommentarerHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se