Haircut

2012-05-31 20:48:31 Gennes life (8 kommentarer)

.. något som jag glömt att berätta var att jag helt otroligt nog klippte och färgade mitt hår (!!!) i Turkiet. Jag har inte klippt mig hos frisör sen säkert 1:an på gymnasiet om inte 8-9an i grundskolan? Det är det värsta jag vet.. att ha långt hår är en av mina högsta drömmar! Men allt gick så fort, vi åkte in ca 6 tjejer till en salong för att fixa naglar, och då tjatade en turk ihjäl mig att kom igen, vi klipper topparna och färgar, ser du inte vilken utväxt du har? (Och jo, jag hade i och för sig en himla utväxt och väldigt slitna toppar, men ändå!) Och eftersom priset var outstanding för både färgning, klippning och naglar så kunde jag inte låta bli.

Jag lät turkarna sätta saxarna och händerna i mitt hår och woila – en ny mörkare hårfärg (ganska lik min orginala) med lite rödnyans i vilket jag gillar. Lite mörkt nu kanske när jag är van vid mitt solblekta bruna/röda men helt ok, fräscht i alla fall. Det som gnager mig hela tiden nu bara är att det är så koooort! Jag hatar dock när folk fejkar med löshår, så jag undviker det. Hur snyggt det än är med löshår så har jag fått för mig att det är ett NO som bara används vid te x riktiga modellfotograferingar till div. saker.

Men i alla fall så hoppas jag att mitt hår växer nu. Jag vet hur segt det brukar gå och hur slitet det hinner bli på vägen, men man får väl bara försöka sköta det snällt och hoppas helt enkelt! Nu är det bara lite konstigt rakt, kort och för tjockt..

Bilderna är tagna för några timmar sedan då jag skall sälja en massa saker nämligen, osminkad och söt som ni ser.. 😉

8 kommentarer till “Haircut”

 • Emma Elfstrand - hästblogg maj 31st, 2012 21:02

  vet precis hur du känner med håret sofia, men en sak har jag lärt mig nu: Jag har mycket hellre lite kortare, men fräscht hår, än långt och sletet. Det är bara äckligt. Jag tycker ditt är supersnyggt nu 🙂

 • Thess maj 31st, 2012 21:22

  Känner precis likadant…

 • elin maj 31st, 2012 21:49

  haha, det känns alltid som att man har superkort hår även om man bara har klippt det några cm men man vänjer sig ganska snart 🙂
  ditt hår blev supersnyggt! :)) älskar färgen 😀

 • Frida med Gadden maj 31st, 2012 22:01

  Du har fortfarande väldigt långt hår Sofia!

 • Anonym maj 31st, 2012 23:49

  Nashi Argans hårvårdsprodukter! Gör underverk för mitt hår, växt typ en dm på bara ett par månader och det är i toppenskick!

 • Sofia juni 1st, 2012 07:28

  Jag har lyckats få (ganska) långt hår. Jag klipper mig inte alls ofta. Däremot är jag noggrann med min toppar och tar i balsam i topparna även när håret är torrt. För att få topparna att må så bra som det bara går! Sen brukar jag platta underhåret och låta det övre vara lockigt. Då ser håret längre ut! 🙂 Lycka till!

 • josefine juni 2nd, 2012 17:51

  När får vi höra mer från resan?:D

 • Sofia juni 2nd, 2012 17:52

  Ska försöka ta tag i de 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se