Veckans häst!

2012-05-31 22:04:54 Gennes life (1 kommentar)

Grattis till Fanny Lindqvist som jag tyckte förtjänade skulle få sin favorithäst Calle som ”Veckans häst” här på Gennes.se!
Texten är dock några veckor gammal nu, så jag antar att jag bör skriva till, Vila i frid. ♥

”Jag vill nominera min favorithäst Calle. En connemara född 98. För ungefär 1 vecka sedan fick jag reda på att han ska avlivas på grund av kotledsinflammation som inte går över. Han har vilat sedan i september och det blir bara inte bättre. Då har ridskolan (Stora höga ridklubb) tagit beslutet att ta bort honom så han slipper att ha ont. Då veterinären säger att han kanske inte ens kommer klara sig som promenadhäst. Och det är nästan taskigt mot honom att vara det. Han har så mycket energi i sig. Så mycket vilja. Han är verkligen världens snällaste häst, han skulle aldrig skada någon. Han gör allt man ber om. På varenda ritt har jag varit lycklig. Och nu känns det helt hopplöst att veta att man aldrig mer kommer få se honom, galoppera på ängen med honom, aldrig mer få gosa i boxen med honom. Det verkar som om tårar inte har något slut… ”

1 kommentar till “Veckans häst!”

  • Tessan juni 1st, 2012 05:00

    <3

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se