Veckans häst!

2012-06-11 08:21:16 Veckans häst (1 kommentar)

Grattis till micaelaochpasse.blogg.se som får sin ponny ”Passe” som Veckans häst här på Gennes.se!

”Min ponny Passepartout ”Passe” förtjänar att bli veckans häst för utan honom hade jag inte stått här idag. Han är mitt solljus och har ett hjärta av guld. <3″

1 kommentar till “Veckans häst!”

 • Theresé juni 11th, 2012 11:21

  Hjälp mig att sprida <3

  SPRID, DET ÄR SKITVIKTIGT!!!!!!!!!!!!!
  Förra veckan blev en häst på Orust knivskuren och fick avlivas, inatt blev ett 6-dagars föl skuret från Brastad så de dog. Nu är det dags att hålla hästarna i närheten och hålla koll för nu är dom inte långt ifrån, håll koll, hjälp oss i detta område och SPRID DETTA VIDARE!!!
  Länka på FB, DV, Bloggar, överallt måste detta finnas!
  Hästskärare på G igen…..

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se