Förrgårs dags ridpass

2012-06-29 21:40:36 Dagens ridpass (4 kommentarer)

… kan man kalla det så? När man skall förklara inte igår men dagen innan det’s ridpass? Haha, hur som helst så frågade jag min goa vän Sofia som jag nyligen lärt känna och som står i samma stall som mig, om hon skulle vilja prova Martijn och då göra mig sällskap ut i skogen. Det var ett bestämt ja på frågan, och vi red ut en härlig sväng på mina pollar!

Jag hjälpte Sofia med instruktioner så gott jag kunde samtidigt som jag höll koll på Ming, men det gick faktiskt riktigt bra! Jag blev så jäkla stolt över Martijn, han klarade av det utan problem att ha en ny ryttare på ryggen! Han har svårt att lita på folk, och det är så lätt att göra fel på honom och att han kommer in i en ond fas av det hela, och då är det kört och mycket jobb är bortkastat. Men han har mognat något så sjukt bra – det här var ett test för hans del. Han accepterade en ny ryttare och Sofia lyssnade bra på det jag sa till henne och Martijn blev därav så avslappnad som han skulle kunna tänkas bli ute med en ny ryttare och en annan häst med sig (ännu mer stoj och pigg, så roligt tycker den lille ;))

Sofia är längre än mig men det kompenseras upp med att hon är dubbelt så smal som mig, och höll en bra balans, så det är inga problem för Martijn. Bilderna gör dock Martijn orättvist liten eftersom jag sitter så högt upp.

Nej, han skötte sig riktigt riktigt bra och jag blev så STOLT över att se honom rulla på där, med en ny ryttare på ryggen. Det är verkligen dags att börja lyssna och kika lite efter förslag på ryttare, eller ja, försäljningen kanske borde dras igång snart. Men jag tänkte ge honom lite tid att sätta igång efter den långa vilan som mina hästar fick förra månaden. Dock är jag alltid mottaglig för förslag givetvis. Dyker rätt ryttare och hem upp så är det inget snack om saken, jag håller inte kvar honom om det skulle hända, om det så var imorgon.

Sofia gillade lillkillen, och ställer gärna upp på att rida honom fler gånger vilket jag blir glad över – då kan jag träna honom från marken men med en ryttare på ryggen som kan utföra sakerna jag säger, M får träna sig på att ha andra på ryggen och jag får sällskap ut i skogen ibland. Hur bra som helst 😀

Dessutom har den lille skithästen blivit som en kung i nya stallet, alla älskar honom.. haha!

4 kommentarer till “Förrgårs dags ridpass”

 • Anonym juni 29th, 2012 21:58

  Förrgårdagens iddi..

 • Sofia juni 29th, 2012 21:59

  HUR SERIÖS LÄT JAG???? Hahaha asså jag orkar inte med alla negativa baaarn haha 🙁

 • Evelina j juni 30th, 2012 21:21

  Skulle du tänka dig sälja han till någon som ville ha han inriktat på hoppning ? 🙂
  Om du kände att det var rätt ryttare o så.
  Eller kortfattat, spelar de någon roll för dig var köparen vill ha för inriktning på martjin ? 😉 Jag tycker han hoppar jättebra så jag kan tänka mig att någon gärna skulle ha han till hoppning istället för dressyr hihi

 • Sofia juli 3rd, 2012 13:38

  Alltså, nja egentligen inte! men det är lite synd att slösa bort en sån dressyrtalang 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se