Bokad fotograf i helgen

2012-06-29 23:48:29 Gennes life (7 kommentarer)

Jag kommer under helgen att finnas på plats som fotograf på Färgelanda Ridklubb’s tävling! Det beskedet kom nu ikväll och därav har jag inte skyltat med det innan, men nu är det klart! Dock kommer jag troligen inte att sälja på plats för än på söndag, men info kommer att komma upp här under helgen. Jag kommer givetvis också att bjuda på lite härliga bilder här på bloggen! Från allra första början hade jag tänkt att starta på den här tävlingen själv, men eftersom att Mingmang fått vila så pass länge så var det ingen chans att hinna igång till denna tyvärr. Men nu får jag ju spana in mina konkurrenter och fånga dem på bild istället!

Ska bli riktigt roligt att få se lite ponnyekipage på söndag, länge sedan man var iväg och såg dessa små fyrbeningar krumelura runt. Det är så mycket minnen som dyker upp från sin egna ponnytid. Dessutom har jag kikat igenom startlistorna och checkat av ett par ponnyer som fanns med på den tiden då jag tävlade ponny. (Låter som om det var hur länge sedan som helst, men det var ju faktiskt nåt år sen jag klev av ponny ;)?)

Här är faktiskt en bild på mig & Mahjong när vi tävlade i Färgelanda för ett par år sedan! Gamla kavajen o allt..

Några av er bloggläsare som skall tävla till helgen eller kanske är funktionärer/bara åskådare? 😀

7 kommentarer till “Bokad fotograf i helgen”

 • Maja Simonsson juni 30th, 2012 00:42

  Jag ska tävla på söndag!!!!!!! Du måste fota mig
  Rider klass 17 (tro det är 17 eller 19)lc;1 kategori c
  Maja Simonsson och colenehagens Martha (stav)

 • Daniela juni 30th, 2012 08:12

  Åh vad roligt! Jag vill också bli bokad på tävlingar, häromkring är det nästan aldrig någon bokad fotograf på plats… Det satsas tyvärr aldrig på sånt här :/

 • Annika juni 30th, 2012 17:30

  Mahjong är så fin! 🙂

 • Josefine juni 30th, 2012 19:58

  ska va me på måndag 😀

  lätt:B0 och Lätt:C2 🙂

 • Sofia juli 3rd, 2012 13:38

  Åh synd, fotat bara lör-sön 🙁

 • Paulina juni 30th, 2012 22:04

  Kul att du har varit på min klubb å fotat ! Ville egentligen själv dit och fota men vädret har ju varit tråkigt :/
  Kommer ihåg när du var där för nått år sen (antagligen samma år som denna bilden var ifrån)blev värsta förvånad när du kom in på collecting ring !! Ja och min kompis va grind öppnare 😉 tyckte det va så himla häftigt att se dig hihi !

 • Sofia juli 3rd, 2012 13:38

  Hahah, vad gulligt!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se