Tävlingarna igång

2012-06-30 10:16:44 Allmänt (6 kommentarer)

Tävlingsdagen har dragit igång och jag är i full gång och fotar. Varit en gråmulen morgon men riktigt härlig! Många yngre hästar med i LB-klasserna som går nu på morgonen. Det har varit en häst än så länge som föll mig i smaken, en lite större luftigare häst med fin utstrålning trots sin ”brun som alla andra” färg. Berömde den och fick höra att den var lika gammal som Mingis. De skulle också till cupen som jag ska starta om några veckor, kul! Dock inte samma klasser då men ändå.

20120630-101722.jpg

Nu är snart pausen över, hörs såklart senare. Kraam!

6 kommentarer till “Tävlingarna igång”

 • Emma juni 30th, 2012 10:36

  Hoppas du tog kort på Jenny Karlsson och hennes två hästar 🙂

 • Maja Simonsson juni 30th, 2012 10:43

  Hoppas du får bra bilder på mig i morgon!:)

 • JL´E juni 30th, 2012 16:18

  Hej!
  Du som är en av de största bloggarna i hästsporten. Har du tips på manliga ryttare som bloggar? Tar tacksamt emot alla tips :)!

 • Sofia juli 3rd, 2012 13:41

  Hej! Tyvärr har jag ingen större koll på det. Min vän Nicholai Hollesen vet jag om, sen tror jag även att Henrik Barry & Jacob Ahlqvist bloggar. Pontus Lidsell också =) Hälsn Sofia

 • Frida juni 30th, 2012 17:48

  Hej! Undra om det kan vara min häst du skriver om? 
  Jim beam red LB:2!

  Kram frida

 • Sofia juli 3rd, 2012 13:39

  Hej! Har tyvärr inte koll på namnen men det är möjligt 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se