Hejdå min fina vän

2012-07-30 10:47:22 Allmänt (3 kommentarer)

För det första,  min, din, klassens & vår låt:

Vill göra ett litet inlägg tillägnat en av mina underbara frd. klasskamrater Carro, som varit en trogen bloggläsare dag ut och dag in, haha! Idag flyttar hon över halva jorden till USA där hon i som tänkt minst ett år kommer att plugga. Det känns så himla sjukt. Det är nu man inser hur alla kommer att försvinna från en, alla tar nya och egna vägar i livet och ingenting kommer bli som förr. Det är min fjärde vän nu som drar iväg till USA.. galet.

Tre år tillsammans med helt crazy galenskaper, tillsammans med våra resterande klasskompisar har vi byggt upp hela Sveriges ridgymnasium i Kungsbacka. Vi har satt våra spår och så kommer det att förbli. Vi ingick i den klassen som lämnat allt efter sig. Bäst, helt enkelt.

Alla minnen som finns kvar är guld värda. Haha, det går inte ens att tänka på det utan att le. Men tankarna kryper också fram. Det närmar sig augusti. I vanliga fall skulle vi längta ihjäl oss till skolan för att få träffa varandra igen och köra våra jäkla år. Men nu är det annorlunda. Det kommer aldrig hända igen. Du din galna tjötiga unge kommer aldrig fråga 24 gånger på en kvart ”när kommer maten? har maten kommit? någon som vet vad det är för mat idag?”. Jag kommer inte ha någon Carro som springer ner för att ta ut sina hästar en gång till och på så vis påminner mig om att göra samma sak. Jag kommer inte heller att ha dig och ponnyplutten att köra framgaloppnings-race på hoppträningarna. Åh 🙁

Carro, vi har redan sagt hejdå men det skadar inte att säga lite för mycket att jag älskar dig, och önskar dig alla lycka till. Du kommer inte att få några problem oavsett hur svårt det än är, du är galet begåvad på alla sätt och vis så bara ta för dig och lev!

Det är bara en sak du kommer ha svårt att lyckas med, om du någonsin kommer att lyckas. Det är att slå vår första kväll i Alanya. Måndagen den 21 Maj 2012, OUTSTANDING!

I LOVE YOU!

3 kommentarer till “Hejdå min fina vän”

 • reanlandman from Holland juli 30th, 2012 12:58

  ahw sweet !

  Rean Landman
  From The Netherlands

 • Christa juli 30th, 2012 14:54

  Kom på en sak; du som inte vet vad du vill osv, varför söker du inte jobb på skolan? Kanske finns nåt du kan göra där och få betalt för? Bara en tanke eftersom du älskar den så mycket.
  Kram Tant C

 • Sofia juli 30th, 2012 15:16

  Jag tror ärligt talat inte att dem har något jobb som jag skulle kunna få/ta (ev. helgerna kanske..) Men jo, visst hade det varit något!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se