God kväll

2012-08-30 21:29:36 Allmänt (Inga kommentarer)

Klockan är en timma senare här än hos er och vi är i full gång! Umgåtts hela dagen med min underbara vän Sandra som jag fann här i Alanya förra gången jag var nere. Så sjukt härlig tjej, tacksam att hon är min vän! Ärligt talat har jag träffat mer älskvärda vänner för livet här än hemma. Svenskar, norskar och turkar. Nä, nu ska här köras! Mer skitsnack senare 😉

20120830-224300.jpg

Jag och fina Sandra!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se