Se vart ni går..

2012-09-30 16:31:08 Allmänt (Inga kommentarer)

Känslan när man går hemåt med hästen på släptåg bakom en med tyglarna vid armbågen ungefär, telefonen i båda händerna för att man är helt inne i den o sin egna värd… Och vaknar upp av att någon säger ”Hej!” rakt framför näsan och det är 5 cm till en snygg krock.

Haha, jag dog 10 gånger om vad pinsamt. Ofta man kan ”stänga av” världen så för några minuter…? Shit.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se