Hanna Widerstedt

2012-10-30 21:45:37 Allmänt (3 kommentarer)

Jag har väl varit en av de få personerna som faktiskt gillat Hanna Widerstedt, någonting har sagt mig att tjejen är jävligt smart med det hon gör och håller på med. Vilket nu ger utlopp och visar sig stämma så korrekt. Ingen har väl missat hennes ”avslöjande” om att hela dramat var fejkat? I hela 10 månader har Hanna spelat en annan karaktär än sig själv. Så sjukt..

Att nu få se henne ännu lite senare som sig själv i den här debatten var bara så grymt:

Hanna%20Widerstedt:%20%22Jag%20skapade%20ett%20ideal%22

Vad tycker Ni om Hannas framtågande och karaktärsspel?

3 kommentarer till “Hanna Widerstedt”

  • My Hall Hansson oktober 30th, 2012 22:09

    Det är lite häftigt ändå att hon har lyckats lura så många människor under en så lång tid.

  • Sara oktober 31st, 2012 10:44

    Gillade henne innan också, kanske inte alla åsikter men. Tycker att det är sjukt att hon kunnat spelat annan karaktär hela dygnet (BB-huset). 🙂

  • Anonym november 1st, 2012 18:29

    Tragiskt att folk tycker att hon är underhållande och ännu värre ”smart”. Säger en hel del om dagens samhälle kanske… 😉 😛

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se