Utvärdering av Emma

2012-01-25 16:42:19 Gennes life, Sofia tränar (9 kommentarer)

Både Emma & Nathalie som jag tränade i Lördags har gjort en utvärdering var om passet som jag fick lov att dela med mig av. Jag bad dem att utvärdera precis hur de tyckte, både negativa och positiva delar. Raka och ärliga helt enkelt 😀

Här kommer Emmas utvärdering från passet:

”Jag var en av de två som fick chansen att träna för Sofia i lördags tillsammans med min nya ponny Lidens Mr Li (som Sofia även red i fredags). Att få hem en ny häst eller ponny är aldrig lätt. Nya knappar skall hittas och man måste hitta sätt och vägar som passar både ryttaren och ponnyn var för sig men också tillsammans. Träningen för Sofia kom alltså väldigt lägligt! Vi la mycket fokus på min sitts, halvhalter och vanliga halter, galoppfattningar och öka samt minska tempo samt att jag skulle hitta han i en stadig, något högre form och att ponnyn skulle sätta under sig med bakbenen och börja jobba. I början av passet var det lite trixigt och han stretade gärna emot när det blev jobbigt men i slutet satt allting perfekt och han lyssnade så otroligt bra.

Jag har aldrig fått den känslan efter en träning innan och det var otroligt skönt att känna att man kommit en bra bit på vägen. Mycket av detta berodde starkt på Sofia. Hennes sätt att förklara och hur man skulle hantera problem var så lätt och hon förstod så himla bra. Hon var fullt koncentrerad på ekipaget och gav mycket positiv kritik när något blev rätt men kom också med lösningar när något gick mindre bra. Hon fick till allting så galet proffsigt på ett enkelt sätt och man hade en väldigt bra kommunikation under hela träningen. Jag är otroligt tacksam över att Sofia ville hjälpa mig för hon är verkligen grym på det hon gör och jag hoppas så att jag får göra detta igen!”

Fina Lillen på bild 😉

Jag kan bara snappa åt mig allt Emma har sagt och försöka förbättra mig och utveckla mig i min ”tränarsits”. Jag har varken tränarkompetens eller utbildning, utan jag har tränat en del nära vänner och även vissa andra på min egna erfarenhet och egna idéer. Tack Emma för att du ville dela med dig och för dina värmande ord!

9 kommentarer till “Utvärdering av Emma”

 • reanlandman from the netherlands januari 25th, 2012 17:19

  Mahjong is cool !
  but which horse do you have on SRG ?
  please can you comment on my blogg ?

  love

 • Sofia januari 25th, 2012 17:40

  Answer in your blog! 😉

 • reanlandman from the netherlands januari 25th, 2012 17:59

  hey sofie !
  ahahah oh i really thought it was mahjong haha, but i readn’t good..
  hihi yes i like your blogg very mutch! ,aha martijn is very nice to ! but are you not to long for him ?

  love and your blogg is awesome! <3

 • Stella januari 25th, 2012 18:10

  Åh, vad fin han är!
  Bara en fråga, har du gjort headern/designen själv? Väldigt fin tycker jag iallafall! Enkel och fin 😉

 • Sofia januari 25th, 2012 23:33

  Ja verkligen 😀 Ja, det har jag! Tack!

 • Nathalie januari 25th, 2012 18:42

  Härligt att du är så duktig tränare, synd att man inte kan få en sådan chans att träna för dig för du verkar verkligen himla duktig på att lära ut!

 • Sofia januari 25th, 2012 23:33

  Det var väldigt roligt att få så positiv kritik i all fall! Aw!

 • Emma januari 26th, 2012 01:22

  Den ponnyn är så himla fin, möte den mycket när den tävlade som storhäst förra året!

 • alva januari 26th, 2012 09:52

  Är det benskydd eller lindor på honom? Svara gärna i min blogg, gärna om du vet vad de heter om det är benskydd (ser lite ut som sån knäppning) 🙂
  Skulle vara askul att rida för dig nån gång men lite jobbigt att åka sisådär 50 mil enkel resa för en träning 😉 haha

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se