Party rabbit

2012-10-31 23:09:31 Gennes life (6 kommentarer)

Herreguuuud vad avundsjuk jag blir på alla er som ska utomlands snart eller inom ett par månader, få slippa undan vårt hemska höstrusk och iskalla vinter. Jag önskar så att jag vore gjord på tid och pengar, då hade jag dragit på direkten. Tyvärr sparar jag ju så mycket jag bara kan och kan inte slösa bort för mycket. Men ack så skönt det hade varit med värme nu!

På lördag är det exakt 2 månader sedan jag kom hem från Alanya. Två månader sedan!? Bara!? Det är brutalt sjukt ärligt talat, det känns som om det var minst ett halvår sedan. Jag tycker att dessa månader sen studenten bara har rullat iväg, men ändå har det gått så jäkla långsamt när man ser på den där resefronten? Varför är det så för? För att jag inte kan släppa allt och håller hårt fast vid det och redan laddar upp inför nästa vistelse? Kanske.

Det går inte en enda dag som jag inte har tänkt någonting på något eller någon från mitt andra hem. Jag följer statusuppdateringar och nyheter dagligen och snackar ofta med någon av mina saknade turkar. På tal om det, jag måste bara visa något som jag skrattade åt så sjukt mycket här om dagen haha! En av ”mina pojkar” skickade två så sjukt fula bilder och i samband med det skrev världens mest korkade mening som gjorde min dag. Det var längesen jag skrattade så mycket.. (Observera att turk-engelskan är mer rakt på sak och inte korrekt engelska haha)

”But she dont like party hehe”. HAHAHAHAHAHAHA snälla skjut mig, kan inte sluta skratta. Ännu roligare om man vet att killen liksom är en av dessa jäkla turkboysen, ser bra ut och är 92:a.. och går till sitt jobb mitt på dagen (klubb) med en jävla kanin? Alltså, nej.. hahaha.

De flesta drar ju från staden nu under vintern till sina hemorter när säsongen är så pass låg och jobben är få. Men jag har allt några av pojkarna som fortfarande jobbar sjukt nog, men de har nog tusan inte roligt nu. Vädret är fortfarande varmt och behagligt men mer och mer regntillfällen och åska dyker upp på prognoserna. Min vän Sandra som tillsammans med sin pojkvän flyttat till Izmir nu klagade här om dagen på deras kyla på 20-25 grader. Shut the fuck up (eller kanske Siktir git? (; ) kände jag då, haha… Jag hade gärna bytt den där kylan mot vår kyla här. Förhoppningsvis får i alla fall det söta paret ordnat visum till Selo så att de kan flytta hem till Sverige tillsammans nu senare i vintern i alla fall, håller alla tummar för det så Sandra får känna på vinter igen. (Mycket kärlek på det där, haha.)

Nu är det snart jul och då kommer tiden ändå att rulla på och det är en väldigt mysig tid som jag uppskattar ändå. Något jag taggar upp till är ju årets julkalender – vem vill inte se Mysteriet på Greveholm 2 liksom!? MEN efter nyår är det lika hemskt som höstmånaderna om inte värre. Jag fullkomligt hatar hatar hatar dessa äckliga månaderna där det bara är fult ute, kallt och tiden går så hemskt segt. Vad jag gör just då i mitt liv är ju oklart och suddigt, men jag har ju ett par realistiska tankar och ett par lite mer drömmande tankar men som går om man vill… Vi får helt enkelt se vad som händer!

Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, egentligen ingenstans. Det var bara rena tankar som jag behövde få strukturera upp lite för mig själv. Min dagbok, mitt liv – min humor.. That’s it =)

web hosting company

6 kommentarer till “Party rabbit”

 • Bea november 1st, 2012 15:37

  Sofia!
  Sitter i Alanya just nu, vart är det du brukar hålla till? 🙂

 • Sofia november 1st, 2012 22:41

  Ååh vad underbart! Istanbul o Los Angeles framförallt 🙂

 • Sandra november 1st, 2012 17:35

  Det ar kallt har, önskar att jag hade min vinterjacka haar!<3

 • J november 1st, 2012 22:29

  Stackars kanin…

 • Sofia november 1st, 2012 22:38

  På vilket sätt är det synd om den? Vet du var o hur den lever eller?

 • Rebba november 3rd, 2012 01:09

  vill bara ta hand om denna kanin.. kaniner (eller inte ens andra djur) ska ej vara i närheten av sådana saker, som cigaretter och sånt!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se