Vinnare av biljetterna

2012-11-18 23:56:26 Bloggtävlingar (3 kommentarer)

Det har inte varit lätt att plocka ut vinnare i mina Globen-tävlingar, men med lite hjälp har jag fått ut 4 värdiga vinnare. Bildtävlingen var enormt populär och jag fick in mängder med härliga roliga bilder därav valde jag ut TVÅ vinnare i denna kategori! Era motiveringar var också suveräna… GRATTIS säger jag till följande personer som vinner 2 biljetter var till SIHS!

Tävling 1 – ”Gilla, dela & motivera tävlingen” :
Therese Johansson
Motivering: Jag har gillat sidorna och delat bilden! Jag vill så gärna vinna biljetterna för att jag aldrig vart på stockholm horse show eller liknande evenemang förutom. Sen så skulle jag vilja bjuda med min mamma på detta. Hon jobbar så mycket och hon ser till så alla har de bra men glömmer bort sig själv. Hon älskar hästar och att hon dessutom skulle få träffa Malin och Peder, wow. hon gör allt för mig och nu vill jag ge tillbaka. Hon har dessutom heller aldrig vart på horse show eller liknande även fast hon velat så länge. Skulle bli jätte lycklig och otroligt tacksam om jag vann eftersom jag aldrig skulle ha råd att bjuda min mamma på detta och dessutom följa med själv. Tack och Kram!

Tävling 2 – Bildtävlingen ”roligaste hästbilden”
Ida Fagerström
Kajsa Holm

Tävling 3 – ”Gissa rosetterna”
Angelica Carlsson, 186 st (svaret var 187 st)

Sänd mig snarast era adresser på [email protected] så kommer H&M – we love horses att skicka era biljetter.

3 kommentarer till “Vinnare av biljetterna”

  • Frida november 19th, 2012 07:29

    Haha nej, vilka söta bilder!

  • Viktoria november 19th, 2012 09:12

    haha, roliga bilder!

  • Anonym november 19th, 2012 18:15

    Hoppas ardennern fick minimorötter i drive through’en!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se