This or that #2

2012-12-04 13:49:22 This or That (Inga kommentarer)

Bok/Film
Film/Serier
Ponnytävling/storhästtävling
om du blev tvingad att byta liv –> prinsessan madelene/prinsessan victoria/prins Calr Philip? – ärligt talat har jag ingen koll på våra prinsar och prinsessor..

bo i tjusig lägenhet mitt i london/new york/san fransisco?
vara gift med magnus uggla/roger pontare?
Hästarna/Alanya

Turkiet/Portugal
(Favoritställe att resa till utöver Turkiet?) Bra fråga..
Festa/Blogga
Rida/Blogga

Kläder/Hår (vilket du bryr dig mest om hur det ser ut)
Smink/Hår
Rida med säkerhetsväst/rida utan väst
Hoppning/dressyr
Rida

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se