BILJETTER/BOENDE SÖKES

2012-11-29 10:32:26 Allmänt (1 kommentar)

Vill ni ha Genne till Globen? Stöd insamlingen av… Nej jag skoja bara, haha. Behöver lite tips/hjälp bara… 😀

BILJETTER: Två biljetter till föreställningarna på Stockholm Horse Show lördag fm sökes!

BOENDE: Jag och en vän ser oss om efter sovplats fredag natt och kan som tack bjuda med dig/ev din kompis också på kvällsshowen på fredagen och dessutom extra bjudning där Malin B och Peder F är på plats! Vi är inte kräsna bara vi får tak över huvudet (;

Alla förslag välkomna 😀 [email protected] eller PM på fb

1 kommentar till “BILJETTER/BOENDE SÖKES”

  • Moa november 29th, 2012 17:29

    Nej, skit att jag inte är hemma i helgen, annars hade ni lätt fått sova hos mig! Men jag delar dock inlägget bland alla mina vänner i Stockholm. Hoppas ni hittar någonstans! 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se