Ett stort tack

2012-11-30 00:10:45 Gennes life (7 kommentarer)

Min dag har gått i ett – under hela dagen har jag varit nere i Kungsbacka och jobbat, och så fort jag kom hem så fick jag i mig mat och bytte om för att fort åka vidare till stallet för att trimma pollarna.

Hur som helst så måste jag säga att jag är så häpnadsväckande förvånad att det inte är sant, så otroligt många mail jag har fått in med erbjudna sovplatser då jag efterfrågade det inför Globen eftersom det kom så snabbt på sak.

Ett så enormt stort TACK till er underbara människor som hört av sig till mig, det är sjukt hur gulliga ni är som engagerade er så och erbjudit öppna dörrar! Jag är fortfarande överväldigad ärligt talat… hoppas verkligen att era vänner håller i er hårt, för ni är såna som behövs i mänskligheten!

Tyvärr så blev ju tiden så knapp och min tänkta vän fick förhinder och det är svårt att hitta en ersättare som kan lossa sig från jobb eller andra planer här nere, och även om jag kanske kan åka upp själv så är jag inte helt pigg på det. Det är mycket strul runt om, så som hästarna och tävlingen på söndag, tågtider imorgon och tågtider hem. Nog för att jag älskar att vara impulsiv, men jag tror för mitt eget bästa att mitt huvud ska få vila lita. Jag är dessvärre världens argaste tjej just nu eftersom jag vill detta men inte får ihop allt, så jag lär sitta emo i mitt rum under helgen med en fet godispåse och bli ännu argare över att jag äter godis.

Funderar på att boka en utomlandsresa som tröst? Någon på eller? Suck -.-

7 kommentarer till “Ett stort tack”

 • Linn Ingvarsson november 30th, 2012 02:05

  Vi måste ju ses om vi ner dit båda två! (eller upp eller fan det nu är haha?!) 0735107984 ^^

 • Linn Ingvarsson november 30th, 2012 02:06

  Noo jag läste bara första stycket och gissade resten innan jag kommenterade så typiskt mig haha! 🙁

 • Sofia november 30th, 2012 11:10

  Haha, goaste Linn! Jag är så besviken, o hade givet träffat dig! Ha så kul!!! 🙁

 • Mikaela december 3rd, 2012 01:47

  haha sööt du är Linn!

 • Amanda november 30th, 2012 08:45

  Jag ska till Turkiet över nyår 😉

 • frida reuterskiöld november 30th, 2012 17:26

  Vann biljetter från H&M we love horses men kunde inte åka pga vädret :/

 • Sara november 30th, 2012 19:31

  Nej vad tråkigt 🙁 Hittar du ingen annan som kan gå med dig? Eller ska du lotta ut biljetterna istället?

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se