Idag är en dålig dag

2012-11-30 12:22:00 Allmänt (3 kommentarer)

Sov stenhårt inatt, var helt slut. Tänkte försöka hitta på något som får mig på humör igen – kom på en bra grej – insåg att jag har engelska lektion om 60 minuter. Blev ännu argare. Som om inte det räckte med inställd resa så har jag fått tråkiga nyheter under morgonen och dessutom lider jag med en av mina närmsta vänner som fick plocka bort sin häst akut. Fick också höra att Malcolm kommer till UA på söndag för att lira – nä men det missar jag ju ändå eftersom jag ska tävla. Tappat suget till tävlingen också eftersom jag inte kan rida. Om ett par dagar är det dessutom ett år sedan som en nära vän kolliderade i en bilolycka och dog… Denna dag och helg är inte menad.

Skulle jag dessutom tänka lite till så har jag nog ytterligare 342 saker att säga, men någonstans får det väl räcka. Nu kan det väl inte bli värre åtminstone? Låt tiden gå snabbt! #jävligt #arg #behövde #skriva #av #sig20121130-122946.jpg Jag vaknade i alla fall upp till ett fint landskap..

3 kommentarer till “Idag är en dålig dag”

  • Therese november 30th, 2012 14:48

    Testa sleep cycle appen till iphone för att vakna pigg och glad – min nya kärlek! <3 den känner av när man är i sin lättaste sömnfas och väcker en vid rätt tillfälle, helt underbart!

  • Sofia november 30th, 2012 15:34

    Skämtar du? Måste testa haha!

  • Esset november 30th, 2012 15:25

    Inkan 🙁

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se