2012-12-31 00:08:02 Allmänt (1 kommentar)

Jag vill slänga in världens största TACK till er underbara läsare (och mina vänner) som agerat så himla fint mot mig nu när det känts tungt och deppigt. Överallt har det strömmat in helt otroligt fina texter eller bara ett styrkande hjärta, vilket har fått mig att vilja gråta lite till… men utav glädje. Jag har läst varje ord till punkt och pricka! Inte bara för att det varit så fint skrivet med meningar som jag ens undrar om jag vågar ta åt mig av eftersom de är så starka och vackra, utan också för att jag har sånt stöd av människor jag inte ens känner. Också väldigt roligt att det är så många som följt hela vår resa och utveckling under vår tid tillsammans!

Det är lätt att förstora upp saker, som jag nämnt tidigare så handlar det ju faktiskt inte om liv eller död, utan bara att Ming har åkt hem. Men om ni någon gång kommer känna den känslan som jag fick av Mingmang, att klicka så sjukt fort med en häst och bli så lovordade av duktiga tränare och andra hästmänniskor så blir det tungt. Han skulle kunna vara min framtid i karriären, samtidigt som han är en bästa vän som ställer upp till 100% för mig. Alltså den perfekta blandningen av vad jag vill ha av en häst. Kvalité och kärlek på en och samma gång med det lilla extra inblandat.

Tusen tack än en gång ♥

1 kommentar till “♥”

  • Micaela december 31st, 2012 12:09

    vi alla tackar dig med, för att du är en sån otrolig förebild, du ger oss någon att de upp till. DU är fantastisk!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se