Westernstuk

2013-01-31 18:04:22 Bildminnen (3 kommentarer)

Känner ni igen den här långpälsade, långmanade men ack så snygga Mahjong? Ja, inte tappar man väl han ur huvudet allt för lätt. Fråga mig inte hur eller varför, men på något sätt så köpte mamma ett westernträns som Mahjong enbart hade på sig ett par gånger. Synd nog fångades inga riktiga porträtt på honom med det på, vilket jag ångrar djupt nu. Men ibland tänker man inte vid rätt tillfällen. Galet snygg var han i det åtmistone! Min allroundmässiga dressyrprins.

http://norco.best2014webhostings.com/

3 kommentarer till “Westernstuk”

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se