Vinnaren i fototävlingen

2013-01-19 17:12:54 Bloggtävlingar (8 kommentarer)

Grattis till vinnaren av fototävlingen – skellefteaekipage.blogg.se som vann med hela 73 röster!

Över 200 röster har kommit in och vinnaren är korad. Roligt nog var det också att det var min favorit 😀

Topp tre blev följande bidrag:
Nummer 2 med 73 röster
Nummer 1 med 54 röster
Nummer 4 med 53 röster

8 kommentarer till “Vinnaren i fototävlingen”

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se