Klicka in

2013-01-31 15:00:29 Allmänt (4 kommentarer)

hos den här goa killen! Jag har tyvärr aldrig träffat honom i verkligheten, men jag har fått intrycket av att han är ödmjuk, duktig och en härlig person. Dessutom är det grymt kul med en stabil och cool kille i hästbloggvärlden 😀

4 kommentarer till “Klicka in”

 • Ponnydressyr - Nathalie januari 31st, 2013 17:38

  Älskar din header!

 • Johanna januari 31st, 2013 17:43

  Han är cool! Han är normal och tycker inte att han är förmer än alla andra, tummen upp till honom!

 • Mikxki februari 1st, 2013 09:34

  Riktigt skönt att det i alla fall finns en stabil kille. Visst finns det fler killar som bloggar men deras bloggar gillar jag inte och de tror att de är bättre än alla andra…(nej inte alls någon pik mot någn)

 • Mikaela - RYTTARDUON februari 1st, 2013 19:11

  Han är precis lika trevlig i verkligheten. En superkille. Synd att man flyttat, hopptränade med honom innan. 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se