Drömmar & planering

2013-01-31 12:37:21 Allmänt (Inga kommentarer)

Att sitta och skriva en planering över min dag är inte den starkaste styrkan hos mig, men ibland är det nödvändigt. Måste börja att berätta om min ”rese-morgon”. Jag sov gott och drömde väldigt härliga drömmar, bland annat om utomlands. Komiskt nog behöver jag inte nämna landet den här gången för då lär ni få spader på mig, men ja, än en gång är det samma som det gamla vanliga, haha.

Jag väcktes tidigt imorse av min vän Erika som ringde för att fråga ”sover du?”. Ja, svarar jag lite halvdött… ”Bra, det var det jag ville! Jag ska gå in i gaten strax, så jag ville ju säga hejdå!”. Ja, där försvinner en av mina goa vänner för flera månader framåt. Hon sticker till Karibien i två veckor nu för att semestra, och när hon kommer hem har jag åkt till Spanien. När jag väl kommer hem har hon hunnit åka båda till Gran Canaria en snabbis för att få sin utbildning inför sitt barnklubbsjobb i Turkiet inför säsongen, och sen även hunnit åka ner dit. Om caa 5,5-6 månader är det min tur att få komma ner dit, bara att hålla ut!

Inte nog med det så somnade jag om och väcktes efter några timmar igen av ett sms som var från Esther. ”Ska till Resia sen för att checka flygbiljetter, ska jag höra för dig också?”. Nu känns det verkligen som att det börjar bli på riktigt, närma sig, planering, allt. Som jag sa, mindre än 6 månader kvar… Dessutom så är det snart mindre än en vecka kvar tills min färd med hästar börjar ner mot Espana. Herregud.

Nä, sluttjatat! Planering för dagen:
– Tidsinställa några inlägg snabbt som tusan

– Gymmet med Jessie, typ NU
– Ni kan förvänta er ett kort klipp senare när jag rider hästen som jag tog hand om några dagar
– Ut till stallet och fixa Martino

Okej, jag är för stressad för detta, Jessie väntar på mig. Vi hörs under dagen! En fet länkning kommer senare dessutom… nyfikna? Håll koll. Kram

Esther och jag från förra veckan, girlpower (;

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se